akburak tekteker

buda fena değil lastik yakma çok feci olmuş hiç acımadın mı lastiğe

teşekkürler arkadaşlar sağolun ümmet abi ne zaman geliyon osmaniyeye bekliyoruz dört gözle

şunun sistemini banada öğretirmisin 125 cc motorları ve klr650 ile yapabiliyorum fakat kendi makinamın önünü kaldıramıyorum neden acaba?:pale:

cbf 500 ne yaptısam ön tekeri kaldırmadım benim beceriksizliğimmi ö çokmu ağır motorun gücü o kiloyu kaldıramıyormu ?

evet cbf 500 önü kalmaz
çok zor uğraşma atar üstünden seni

Allah korusun ;

umarım o kullandığın yol trafiğe kapalıdır...

Başarılar dilerim...

(aslında içim kötü oldu son zamanlarda yaşanan kötü kazalardan sonra neden yaptın bunu sanki diyemedim teşvik etmek istemiyorum)

allah razı olsun hepinizden ecel bu ne zaman nerde nasıl geleceği belli olmaz motorun üztünde yazılmışsa motorun üstünde ölürüz herşeyin hayırlısı hastalık bu işte ne yapalım arkadaşlar.

allah razı olsun hepinizden ecel bu ne zaman nerde nasıl geleceği belli olmaz motorun üztünde yazılmışsa motorun üstünde ölürüz herşeyin hayırlısı hastalık bu işte ne yapalım arkadaşlar.

evet insanların tutkunu olduğu şeyler için ölmeyi göze almalrı taktire şayan bence motor olmaz paraşüt olur hiç farketmezz tekrar tebrik ediyorum kardeşşş

ümmet abi gel be daha erken daha yazın bitmesine çok erken bitirdin sezonu ha

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar