bisikleti parçaladım

pazar günü saat 17,00 de işten çıktım eve gittim.. kapının önünde, bize ankaradan misafir gelen yeğenimin bisikleti duruyordu. aldım onu sahil turuna çıktım.. eve dönerken bir dükkanın önünde duracaktım.. hızlıca durayım derken :silent: yanlışlıkla :pr: ön frene bastım.. ve sonucunda bikaç takla attım.. benim üzerimde sadece şort ve tişört vardı.. bir tek çizik bile yok ama bisikleti parçaladım.. kullanılmaz durumda şu an.. :queen: bisikleti ordan eve kadar elimde götürdüm.. yeğen halâ görmüş değil.. örenince ne diycem bilmiyorum :pale:

böyle bir hatayı motorsiklette yaptığınızı düşünsenize...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun ne diyeyim.. bünye sağlammış ama en azından onu test etmiş oldun :)

böyle bir hatayı motorsiklette yaptığınızı düşünsenize...

Düşünmek bile istemiyorum :)

Geçmiş olsun diyeceğim ama olan bisiklete olmuş, yenisini alman lazım.. O yeğenin yerinde ben olsam durumun vahimdi :p :mrgreen:

Bu arada moto(R)siklet değil, motosiklet.. :cat:

GKN

e pisiklette sol ön fren olduu içi karıştırdın heralde
geçmiş olsun
sen bence bi an önce bi pisikletçiye git, çocuğun hayallerini yıkma ::)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motorda öyle takla genelde atılmaz..... Ön kayar....

Ne kadar saklayacaksın yeğenden bakalım....?...

ben ön freni ani sıksam bile stopie olmuyo:psadece ön teker kilitli kayıyo işte

geçmiş olsun bencede yeni bi bisiklet alman lasım :) bide motorlarda ABS yok mu yani bi kısmında oldunu biliyorum ama bence hepsinde olması lasım yoksa ön tekerlegin kitlenmesi pek iç açıcı bi durum olmas die düşünüyorum

e pisiklette sol ön fren olduu içi karıştırdın heralde
geçmiş olsun
sen bence bi an önce bi pisikletçiye git, çocuğun hayallerini yıkma ::)
abi sana aynen katılıyorum yalnız pisiklet bölümüne katılamıyorum bisiklet olmasın bunu dishy nin düzltmesi lazımdı:queen:nasıl oldu hayret gözünden kaçtı herhalde:)

ya ben motora daha hiç binmedim hocam.. buraya sizden bi şeyler örenmeye geldim :wiinkk:

takla dediğin havada parande mi?yoksa bisikletten düşünce sen mi yuvarlandın

ya o zaman size şu ayrıntıyı da vereyim.. bisiklet yeğenin olduğu için küçüktü.. o yüzden o kadar döndük :D

GKN

abi sana aynen katılıyorum yalnız pisiklet bölümüne katılamıyorum bisiklet olmasın bunu dishy nin düzltmesi lazımdı:queen:nasıl oldu hayret gözünden kaçtı herhalde:)

pisiklet abi pisiklet:)
eski bi pisiklet yarışçısı ve akrobasyeni olarak ağız alışkanlığı :)
(bkz bsd cup 2002 3. sü :bounce:)

geçmiş olsunnnnn kardeş yiğenin yerinde olsam sana ceza olsun diye sırtına biner mahalleye bi tur atarımm :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar