UAKBULUT - sPORTSoFFICER

Merhaba sayın yöneticiler, nickname değiştirebilmek için sPORTSoFFICER isimli yeni bir üyelik aldım. Eski üyeliğimin iptal edilmesini rica ediyorum. Teşekkürlerimle...

Tavlada yenildiği için, Şarköy yollarında beni geçmek isterken yolda kaldığı öğrenildiği için bu arkadaşımızın nick değiştirme talebini anlayabiliyorum. E bir nevi ihtiyaç bu kadar mağlubiyetten sonra. Dur aklıma gelmişken mağlubiyet resminide pc ye yükliyim :queen:

Tavlada yenildiği için, Şarköy yollarında beni geçmek isterken yolda kaldığı öğrenildiği için bu arkadaşımızın nick değiştirme talebini anlayabiliyorum. E bir nevi ihtiyaç bu kadar mağlubiyetten sonra. Dur aklıma gelmişken mağlubiyet resminide pc ye yükliyim :queen:

:cyclopsan alakası yok... kesinlikle gerçek dışı... kendimi daha iyi ifade edebileceğim bir nick olsun istedim sadece (anca bu kadar toparlayabildim...)

Alacağın olsun pınarr cım. ben seni yeni alacağım gt250r ile geçip tavlada 2 ters bi düz yapmazmıyım :p

:cyclopsan alakası yok... kesinlikle gerçek dışı... kendimi daha iyi ifade edebileceğim bir nick olsun istedim sadece (anca bu kadar toparlayabildim...)

Alacağın olsun pınarr cım. ben seni yeni alacağım gt250r ile geçip tavlada 2 ters bi düz yapmazmıyım :p

Şu söylediğin ikisinide yap Taksim meydanında anırıcam yeminle :queen::queen::queen:

Ama yapamazsan noolcak ????

Son düzenleme:
önce gt250r alayım. Sonra tavla kursuna gidip yenilmez statüsü kazanayım, ondan sonra oynarım zaten... :)

kıllıtarkan;745524' Alıntı:
yeni nick in hayırlı olsun bende mi değiştirsem :silent:

Olmaz sıranı bekle!

Önce tavlada yendiklerim değiştiricek nickini. Onlar değiştirene kadar senide yenerim sende değiştirirsin :queen::queen::queen:

Sıra şimdi silah1 Halis Abide :mrgreen:

Son düzenleme:
aman diyim pınar ben anlamam tavladan falan
sen iyisimi diğer arkadaşlarıda magdur etme yazıııkk:p

valla bence senin değişik branşlara geçme zamanın geldi tavlayı yemişin yutmuşun ülkenin dört bir yanında ismin nam salmış :p
benim ilgi alanım kollektif oyunlar okey benzeri yenildiğim zaman maliyeti düşük olur en azından ortağıma çamur atabilirim
en azından yeteneksiz olduğum belli olmaz :mrgreen:

pınar seni tebrik ediyorum..... bir bayan olarak her konuda iddialı olman harika.:)

öyle deme ama bu nick 3 aylık bir çalışmanın ürünü konusunda uzman bir teknik ekip tarafından hazırlandı :p

dsc00056wg0.jpg

puhahahaahah kolunun altına vermişsin tavlayı :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen şaköy faciası başlığını okumadın galiba sırasıyla hapimizn kolunun altında bi tavla :D tabi pınarında öyle :D hakan abim sağolsun :D

Yaa Semih gidonu getirde Hakan abinin elcikleri almaya gidicem. Hadi bakıyım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar