ya ben arkandayım plaka kapama konusunda ama
radara girdiğin zaman büyük ihtimal plakan kapalıda olsa ... plakalı motor diye anons ediyolardır
e o sıradada büyük ihtimal geçen tek motor sen olucan
pek işe yaramaz bence
benim plaka kuyruk altıydı köprüde tmmda radarda yalan olur gibime geliyo..
Sen merak etme, telsizle polis haber verene kadar cuvvvv uçarsın :cherry: :mrgreen:
ah sayın danışmanın ahh...racon şu...2.ekip seni çevirdiğinde abi hastam var basıyom al şu 20 liği dersin olay biter...işlemezse abi o zaman cezam neyse razıyım dersin...hiç bir polis 120 nin üstünde giden bir motosikleti durdurmaya (genelde) çalışmaz...çünkü uğraşacağı milyonlarca 4 teker vardır...seni durdurmayla uğraşmaz canına susamaz...bilir moturcular kırıktır...
kampana kafa kaçtı...yenge geldi...buraya kadar artık...kılıbık bu...![]()
20 yıldan fazladır motora binerim eğer çamurluysa sadece plakayı yıkarım.... Bu kadar hassasım....
Yapıyosunuz bu ...ku bizi karalıyorsunuz ondan sonra....r:
r:
r:
r:
Madem kapatıcan hiç takma olsun bitsin.... Delikanlı ol accik....:cat: Korkma....:cat::cat: Demekki bi haltlar yiyon sen trafikte....r:
r:
r:
Ahanda bak buraya yazarım bu bir ihbardır diye....Haberin olsun....
Şıracı dişi de dahil buna....![]()
ah sayın danışmanın ahh...racon şu...2.ekip seni çevirdiğinde abi hastam var basıyom al şu 20 liği dersin olay biter...işlemezse abi o zaman cezam neyse razıyım dersin...hiç bir polis 120 nin üstünde giden bir motosikleti durdurmaya (genelde) çalışmaz...çünkü uğraşacağı milyonlarca 4 teker vardır...seni durdurmayla uğraşmaz canına susamaz...bilir moturcular kırıktır...![]()
Bence polislerin o gün defter doldurma günüydü
Adama ruhsatın içinde 50'lik sıkıştırıp vermek istemiştim. Yani en azından aklımdan geçmişti ..
Ama direkmen ; Cezan 222 ytl dedi sustum kaldımr:
Dedim nooluyo ne cezası veriyosun adam mı ezmişim .. Kaç km hızla geliyomuşum .. Dedi ki virajda 97 .. Dedim yol boş hastam var cart curt hiçbirşey fayda etmedi ..
Sonuç olarak başa gelen çekilir , trafik cezası yarışçının kamçısıdır .. Daha biraz argo sözcükler var ama topic kilitlenmesin![]()
Şıracı dişi de dahil buna....![]()
olm sen adam olmıcan ya...222 girmiş...ne dersin bre zındık...kızmısın olm sen...kız gibimi motur kullanıyon...ee başa gelmeyince anlaşılmazmış...başına gelsinde gör emi...:farao:
Plakayı kapayınca erkek gibimi kullanılıyo......
Ahaha abi hala arkasındayım sözümün ben.Plaka kapatmanın bi yanlışı yok bence.. :cat:
Abiiiiiiiiiiiiiii ::evil::::angry2::::ranntign Kız gibi ne demekl:
Al işte buyur burdan yak ::rantinp:
yorum yok...ben kaçar........![]()
Forumları incelerseniz gereksiz okadar çok yazılmış şey görürsünüzki bu nada şaşırmamak gerek,arkadaş ceza yemiş radara girmiş konu plaka kapatıp nasıl kaçılır veya nasıl cezadan yırtılır a gelmiş,sonra değişmiş rüşvet nasıl verilir ve görevliler hangi durumlarda .....alır veya alamaz a dönmüş
Geçmiş zamanda da yine sitemize üye ,sağlık memuru bir arkadaşım ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı aracı bağlanmış ve .......vererek nasıl motosikletini kurtardığını anlatmış ve vayyy bunlar söle yapıyor böyle yapıyor diye ağlanıyordu,konu böyle uzayıp gidiyordu.
Biz nezaman adam oluruz?ne zaman kurallara uyarız,nasıl daha emniyetli sürüş yaparız,cevremize nasıl saygılı oluruz,vs,vs,vs bunları konuşmak tartışmak varken bu gibi konular ile boşuna zaman kaybediyoruz
Sevgili Mete_han, lafım sana deil, beni sakın ha yanlış anlamayın belki alp_tunay ile samimiyetiniz e dayanarak bu şekilde bir birinize nazire yapıyor olabilirsiniz ama inanın ben forumları okudukça okadar çok gereksiz ve saçma konu olduğunu görüyorumki hayret ediyorum ve rahatsız oluyorum cunku kirlilikten dolayı ne aradığımı bulabiliyorum nede öğrenebiliyorum ....... üyemiz topic açmış su markanın su modeli nin teknik verilerini yazmış, test etmiş emek vermiş bi bakıyorsunuz cevap yazan 5 inci arkadaşımız bu alet kaç para yakıyo diye soru soruyor.....ehhhhhh pes yaniiiii mübarek bi aç ta baştan sona ne yazılmış oku cevabını bulamaz isen sor.... Örnekler çoğaltılabilir bilmem anlatabildimmi..