Honda CBR 125 mi ? Yoksa Dylan 150 mi ?

Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız bu kıyaslamayı yanlış bulmuş biri vitesli biri scooter demişler fakat bu kıyaslamayı fiyatları göz önüne alırsak mantıklı bi seçenek olacaktır cbr125 5.510 ytl iken dylan 5.550 ytl

Bu arada dylanın son hızı 140 olduğu söyleniyor.Erdoğan Akataşın videosunda bunu bizzat gördüm.

Sizce bu iki motor

Kullanım rahatlığı
Uzun yol yapımı
Hızlanma , hız
Konfor
Vibrasyon

vs vs gibi tekniklerle karşılaştırma yaparsak daha rahat olacak

Bu arada cbr 125 e 1.80 + boyu olan binemez muhabbeti sizce de öyle mi ?

Gts.Minimum ben bu gün motorumu 1,83 boyundaki bir adama sattım. Bence komik durmadı :)

Sizce bu iki motor

Kullanım rahatlığı
Uzun yol yapımı
Hızlanma , hız
Konfor
Vibrasyon

Kullanım rahatlığı: Kesinlikle Dylan daha rahattır.
Uzun yol yapımı: Dylan uzun yola daha yatkındır.
Hızlanma , hız: Kesinlikle Cbr 125 hem daha cabuk hızlanır, hem daha hızlı gider.
Konfor: Dylan daha konforludur.
Vibrasyon: dylanı bilemiyecem ama cbr 125 de sıfır vibrasyon.

Gts.Minimum' Alıntı:

Benim boyum 1.82 ve cbr 125 kullanıyorum hiçde abartı kaçmıyor.

Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız bu kıyaslamayı yanlış bulmuş biri vitesli biri scooter demişler fakat bu kıyaslamayı fiyatları göz önüne alırsak mantıklı bi seçenek olacaktır cbr125 5.510 ytl iken dylan 5.550 ytl

Bu arada dylanın son hızı 140 olduğu söyleniyor.Erdoğan Akataşın videosunda bunu bizzat gördüm.

Sizce bu iki motor

Kullanım rahatlığı
Uzun yol yapımı
Hızlanma , hız
Konfor
Vibrasyon

vs vs gibi tekniklerle karşılaştırma yaparsak daha rahat olacak

Cbr kullananar arkadaşlar motorun vites aralıkları hakkındaki düşünceleriniz neler ?

Arkadaslar gereklı seylerı solemıs bende ne yapayım klasık kafa karıstıran cınsler gıbı hemen yazayım hehehehhe :)

Abı yaw onu alma 2 daha kat cbf250 al :) heheh saka. :) :)

Cbr kullananar arkadaşlar motorun vites aralıkları hakkındaki düşünceleriniz neler ?

Vitesler cok kısa şak şak geçirebiliyorsun.

Viteslerin devire oranı ise yüksek viteslerde 1.000 devir farka kadar düşebiliyor. Ama mesela 1 ile 2. vites arasındaki devir farkı 3.000-4.000 devire kadarda yükselebiliyor. Torksuz ve düşük cc makine oldugu için devirden kazanıyor.

dylanın sen 140 gören videosunun linkini koysana çok merak ettim ama mümkünse yoluda göstersin videoda çünkü yokuş aşağıya olmasın.

Aman hocam al dylan keyfine bak.Cbr ve muadili motorlarda şehir içi işkenceye dönüşüyor.Vites at vites düş, çektiğin bel ağrısıda cabası:pale:

benim motorum scooter.ben vitesli motor istiyorum,scooter kullanırsan vitesliye geçmek istersin, vitesli kullanırsan scooter olsada olur olmasada olur dersin bence bu iki motordan sen dylanı tercih et, çok güzel scooter:cherry:

Honda_Dylan_125_4.jpg

Ne kadar çok yazıldı şu topic'e....

En akıllıcası nedir biliyor musun minimum kardeşim...
2 motor da sorunsuz aynı performanstaki makinalar... buraya kadar anlaştık...

Bul birinden arkadaştan dosttan.... 2 motoru da kullan. Hangisinin üzerinde kendini mutlu hissediyorsan onu al... En güzel motor tercihi budur!!!

Vitesli tercih et ;) Daha sonra değiştireceksen ve motor tutkunuysan ;) İş amaçlı, ihtiyaç görsün diyorsan dylan ;)

Yok uzun süreli düşünüyorum işte sırf bu yüzden pişman olmak istemediğimden herkese danışıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar