se®endepity

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne desem ki:silent: hayırlı uğurlu olsun ışık hızını aşmışsınız:silent:
Seren Hanımın sıkı bir izleyicisi ve takipçisi olarak azıcık size sitem etmeliyim Öööö olduğunuzdan. Kendisi çok beğendiğim bir aktörün evladıdır (Çok sevdiğim aktörün ismi neden gelemedi aklıma yaavv:p)

motosikletle ilgili paylaşımlarınızı bekleriz efenim:rendeer:

öztürk serengil desem :queen: denizci bey tabi ki sevebilirsiniz o bayanı,kimseyi eleştirmedim sadece tasvip etmediim bi kişilik ve hafızamda bile olsa benzemek istemem :)

Peki seren. Sen seren'sin, ötekisi de seren. Karışmamanız için sana artık seren kemal diyelim. Şaka şaka, seni bundan böyle depity ilan ediyorum.

iyiki gizli gizli izlemişsin bizi bir senen kelime oyunu oynmayla geçmişşş konuya yazacak fırsat bulamamışsın kanımcaa :)

tekrar hoşgeldin

İşte sadece mekanda derinlik düşündüğünüz için bizi bulamıyorsunuz, biz mekana ek olarak zamanda da deriniz :queen:.

ankete ne hacet görünen derinlik ölçü istemez :) öyle ben de derinim demekle olmuyo kimmiiiiiii :p

kimiiiiii derin kimi diil :p derin olunca noluyooo bi sene izliyosun forumları kimse farketmiyo daha noolsun :queen:

yaklaşık 1,5 sene de ben izledim forumu, derin miyim şimdi.... :p

öztürk serengil desem :queen: denizci bey tabi ki sevebilirsiniz o bayanı,kimseyi eleştirmedim sadece tasvip etmediim bi kişilik ve hafızamda bile olsa benzemek istemem :)

İşallah benzemiyosunuzdur zati:queen:
Hoşgelmişsiniz:rendeer: yardıma ihtiyacınız olduğunda burada külliyen bulabileceksinizdir

Bizim derinlere degil görünen kişilere ihtiyacımız var.Hayaletler motorcuları bir arada tutamaz, hayaletler motorcuların hakkını savunamaz, hayaletler organizasyonlara katılamaz vs... vs....

Kim oldugunuzu bilmiyorum ama istanbul Ankara İzimir vs... gibi şehirlerdeyseniz bu derinlik şaçmalığı yüzünden organizasyonlara katılmamanız büyük yanlış. zaten şurda kaç kişiyiz birde bu derinlik olayına giriyorsunuz.

Amacınız sadece gizlenmek ise neden mt'ye üye oldunuz evde otururkende derin olabilirdiniz siteye üye olmanıza hiç gerek yoktu. En derin üyeler siteye üye olmayıp dışardan takip edenlerdir.
Bence mt'nin imkanları dahilinde gezilere katılan üyelere ihtiyacı var.

not:Sözlerimde polemik yaratacak birşey yok cevap yazacaksanız lütfen buna göre yazın. Sadece düşüncelerimi söyledim ve bunuda belli bir seviyede söyledigime inanıyorum.

emin misin polemik yaratacak sözlerinin olmadığına....:)

ben derin olmanın tek şartının bu olamayacağını vurgulamak için öyle yazdımdı... ammada uzadı derinlik mevzuu.. :)
:rendeer:
Bizim derinlere degil görünen kişilere ihtiyacımız var.Hayaletler motorcuları bir arada tutamaz, hayaletler motorcuların hakkını savunamaz, hayaletler organizasyonlara katılamaz vs... vs....

Kim oldugunuzu bilmiyorum ama istanbul Ankara İzimir vs... gibi şehirlerdeyseniz bu derinlik şaçmalığı yüzünden organizasyonlara katılmamanız büyük yanlış. zaten şurda kaç kişiyiz birde bu derinlik olayına giriyorsunuz.

Amacınız sadece gizlenmek ise neden mt'ye üye oldunuz evde otururkende derin olabilirdiniz siteye üye olmanıza hiç gerek yoktu. En derin üyeler siteye üye olmayıp dışardan takip edenlerdir.
Bence mt'nin imkanları dahilinde gezilere katılan üyelere ihtiyacı var.

not:Sözlerimde polemik yaratacak birşey yok cevap yazacaksanız lütfen buna göre yazın. Sadece düşüncelerimi söyledim ve bunuda belli bir seviyede söyledigime inanıyorum.

:rendeer:
(yeteriince açıklayıcı ve seviyeli olmuştur umarım)
kimi tartışmaya polemiklere dahil olmaya gelmedim siteye emin olabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar