Kaza

öncelikle herkese slm.Arkadaşlar dün saat 16 30 civarı otobandan beykoza giderken bir bayan sürücünün yandan çarpması sonucu bariyerlere sürüklenerek düştüm allahtan tam korumalı olduğum icin herhangi bir yerime bir şey olmadı fakat motorum hasar gördü bayan ne yaptığını sorduğumda ümraniye üsküdar kavşağını kaçırdığı için birden sağa girmiş bekleyin polis gelsin dedim o arada bastı gaza gitti ya arkadaşlar insan hayatı bu kadar ucuzmu anlamadım 155 i aradım biz bir şey yapamayız trafik mahkemesine gidin dedi trafik mahkemesine gittim onlarda 300 lira para yatırmamı ama bir sonuç almamın zor olduğunu söylediler gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun falan dediler yani şunu anladım yapanın yanına kar kalıyor allah hepimizi böle angutlardan korusun şimdi plakayı kendim araştırıyorum belki yanlış ama cezasını kendim vermek istiyorum ..........herkese kazasız sağlılı günler dilerim plk 34esd23 beyaz wolsvagen

Son düzenleme:
geçmiş olsun arkadaşım , trafikte bayanlara çok dikkat etmek gerekiyor (iyi kullananlarda var tabii ki) , ben araba kullanırken bile çok yaklaşmamaya dikkat ediyorum.

Peşini bırakma arkadaşım komedi bizim ülkemiz araba bana çarpacak polis bişey yapamayız diyecek..

Bayan erkek diye ayırmayın yaww ama Bi bayanın böyle bir hödüklük yapmasını ayırabilirsiniz:S
atakan5255 Çok geçmiş olsun İŞllh cezasını çeker o vatandaş

Çok geçmiş olsun.....

Allah korumuş ;fakat savcılığa bildirseniz mutlak bir sonuç alabileceğinizi sanıyorum...

Bunları duydukça kanım donuyor resmen!

Super Moderator
bu bayan sürücülerden ehliyetleri topluyacaksın
trafiğe çıkmalarına izin vermiceksin kardeş ben bunu bilir bunu söylerim:pr:

geçmiş olsun arkdaşım ucuz atlatmışsın...saygısız bayanında kesin bi eksiği vardı yada korktu kaçtı...bu da sana acı bi tecrübe olmuş...

bence bu konuda direk savcılığa suç duyurusunda bulun adam öldürmeye kastekmekten...hatta olayı anlatırkende biraz abart...şöyle birkaç mahkeme gelsin gitsinde malum şahıs birdaha böyle birşey yapmaya korksun...umarım lehine sonuçlanır...

geçmiş olsun :rendeer:
malesef aramızda bu türlerdende yaşıyor :farao:

pardon yanlıs yazmısım özür dilerim.
Gecmiş olsun kardesim insallah tekrarı yasanmaz.

Son düzenleme:
geçmiş olsun dostum takma kafana can sağlığı olsun
savcılığa suç duyurusunda bulun karakoldan çağırdıklarında aklı başına gelsin biraz

ben derimki o kadını buldugunda inmedik cam bırakma.(kimse kınamasın çünkü gerçekten bıktım canımızı malımızı tehlikeye sokmalarından):pr:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ben derimki o kadını buldugunda inmedik cam bırakma.(kimse kınamasın çünkü gerçekten bıktım canımızı malımızı tehlikeye sokmalarından):pr:

ben buna bir de delinmedik lastik, yırtılmadık döşeme kısmınıda eklemek istiyorum
hatta ve hatta en son çürümüş yumurta kapsülleri verdır şaka dükkanlarında
içeriye ondan da 2-3 tane dök
o arabayı bir daha kullanır o
valla beni de hiç kınamayın, biz kendimiz bir şeyler yapmazsak kimsenin umrunda değil bizim canımız.benim canıma kast edene de istediğimi yaparım(başkası sesimizi duymuyorsa hakkımız artık, unutmayın hak verilmez alınır)

arkadaşlar ilginizden dolayı hepinize teşekkür ederim valla sabaha kadar uyuyamadım araştırıyorum sanırım vergi dairesinde kaydı vardır bi şekilde ulaşabilirsem arbamda bezbol sopası var inanın çok kızgınım beni belkide kınayanlar olacak ama insanın başına gelince daha iyi anlıyor bende sizin gibi düşünüyorum o arabada kırılmadık cam bırakmıcam sonuçta benim de evde bekleyenim var yaptığı insanlığa sığmazzz kaçarken bana yaptığı o el kol hareketlerini unutamıyorum:pr:

abicim 2 litre hidrolik yağı alacaksın arabasını sıvayacaksın lastikleri de keseceksin bak ne oluyor o zaman Allah belasını verisn yediği lokma boğazından geçmesin terbiyesizin

geçmiş olsun arkadaşım

benimde her zaman kullandığım yol.

bazen yola girdiğime pişman oluyorum

her zaman dikkat lazım ...

ama hakkını ara polis bişey yapmıyorsa sen ara
hak yerini bulsun

arkadaşlar herşeyden önce beddua etmesek iyi olur bence. arkadaşım geçmiş olsun sana. sana bişey olmaması tek tesellin olsen bence. canına zarar gelmediğine dua et.

geçmiş olsun arkadaşım. anlattığın durum ağlanacak halimize güleriz derler ya aynen öyle. ne diyeyim Allah biraz akıl fikir birazda vicdan versin diyorum kaçan arkadaşa. sana hiçbirşey olmaması sevindirici. bende bayan olmama rağmen trafikteki kötü araç kullanan bayan sürücülere ve kötü araç kullandıkları halde ellerini kollarını sallayarak hala trafikte dolaşıyor olmalarına sinir oluyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar