adana yaylaları ve motocross

ya şeytan diyor sat sport benzeri makinanı, al bir enduro yada cros, bak keyfine diyor. Yolları delik deşik ediyorlar şu an; hizmet yarışındalar bizimkiler,seçimler yakın ya. anası ağlıyor motorun yahu. sürat azaltıcı banketlerde cabası. paylaşımınız için teşekkürler. yine güzel bir gezi yapmışsınız, umarım devamı kaza ve belasız gelir inş.

avukat herzaman bekleriz

Kadir abi haftalık toplantılar yapıyor musunuz ? Her ne kadar motorum şu an sizin gezilerinize uygun değilse de toplantılarınıza katılmak isterim . Haber bekliyorum...

kadir abi cevapladımı bilmiyoruz bizim toplanma yerimiz kadir abinin atölyesi
(bilmeyenler için)kanalda ziraat bankasının karsısındaki sokaktan girince ilk 4 sokagın kesiştigi köşe.
her cumartesi pazar ve hergün saat 5 ten sonra takılıyoruz oraya çemok (cukurova enduro motor klübü) orası yani.....:queen:

ya şeytan diyor sat sport benzeri makinanı, al bir enduro yada cros, bak keyfine diyor. Yolları delik deşik ediyorlar şu an; hizmet yarışındalar bizimkiler,seçimler yakın ya. anası ağlıyor motorun yahu. sürat azaltıcı banketlerde cabası. paylaşımınız için teşekkürler. yine güzel bir gezi yapmışsınız, umarım devamı kaza ve belasız gelir inş.

şeytan bunları söylüyorsa sen gel uy o şeytana yanlız enduro alma kros al (dual sport, offroad, motocross)

Son düzenleme:
Adanalı crossseverler olarak belli bir gün kararlaştırıp bir araya gelelim . Bu arada teşekkür ederim Merih .

Ah ulan abiler ne yaptınız siz ya?:cyclopsan.Tamda
"Çinli Enduro lar dandik deyip enduro yapamayacağım bari SüperSport yapayım" diye Honda CBR 125R düşünürken oldu mu bu?:mrgreen:Ben şimdi gene Kataloglar arasında mı sürüneyim?:)Bari beni siz sürüklediniz enduro ya bari gene siz çıkarın!:cherry:. Zealsun ZS200GY-A iyi midir alınır mı?.
Morrigan'ın dediği gibi: "Her km sini kıskandım".
HEP BÖYLE İYİ HABERLERİNİZİ DUYMAK OKUMAK VE DAHASI KATILMAK DİLEĞİYLE İYİ GEZİLER!!!

"Çinli Enduro lar dandik deyip enduro yapamayacağım bari SüperSport yapayım" diye Honda CBR 125R düşünürken oldu mu bu?:mrgreen:Ben şimdi gene Kataloglar arasında mı sürüneyim?:)Bari beni siz sürüklediniz enduro ya bari gene siz çıkarın!:cherry:. Zealsun ZS200GY-A iyi midir alınır mı?.
HEP BÖYLE İYİ HABERLERİNİZİ DUYMAK OKUMAK VE DAHASI KATILMAK DİLEĞİYLE İYİ GEZİLER!!!

japona gücün yetmiyorise ramzey 200 kros eniyisi adanada 3000 ytl kesinlikle başka makina tavsiye etmem

bu gezilerin sürekli aktılımcılarından biri olarak mütiş keyif aldığım gezilerdi hele aralardaki bazı sahneler varki fotoğraflardaki görüntüler bazen o sahneyi anlatmakta yetersiz kalıyor diye düşünüyorum.

sevgili dostum yardır git

bu cok önemli bir konu oldugu için bir de ben vurgulayım dedim KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE ÇİN ALMAYIN eger bütçe japona elvermiyorsa RAMZEY aralarında en iyisi
Aslına bakarsanız JAPON makinalar pahalı degil ve eger ben alabilşdiysen herkes alır diye düşünüyorum.....................

Harika bir gezi olmuş ellerinize sağlık kazasız ve belasız bir gezi olduğuna çok sevindim

hocam cok guzel kareler bunlar ekıple guzel gazlamısınız anlasılan paylasım ıcın tesekkurler

merhaba filozof ya asfalt seni bozabilir tamam anladıkta seni bozar sadece.istersen insanları rahat bırak neye isterlerse ona binsinler. valla beni sorarsan o gün hangi ayakkabımı giydiysem ona uygun motora biniyorum. herkesin zevki rengi vs vs. saygılar hayırlı crosslar:cat:

aklımdakı bı enduro motor almak vardı bu fotoları gorunce ıcım ıyce kaymadı bu motora fotolar ıcın tesekurler
muhabbetınız bbozulmasın nıce guzel gezılere

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
gerçekten çok güzel bir gezi olmuş
özgürlük tam olarak bu demek heralde
nasıl keyifli olmuştur kimbilir
elinize sağlık, devamını bekliyoruz güzel gezilerinizin...

yok dostum avatardakı xr 650 hayalımdekı makına :)
benımkıde ondan pek asagı kalır bır yanı yok xr 600 alttakı resım yolumuz duserse ınsallah bı gunu gazlarız beraber kucak dolusu selam ve sevgıler Adana'ya:rendeer:

Shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530> at 2007-07-17

ıste buda benım arazı canavarım bende enduro degılde hard enduro kullanmayı daha cok sevıyorum

Kroscu01 selamlar,
İyi geziymiş, tebrikler ve paylaşım için teşekkürler... O yolara benim gelebilmeme daha var ama gelince bir fotografçınız olacak:)

Soner; KTM çalışır duruma gelmiş haber vermiyorsun bize hayırdır? ayran içtik ayrımı düştük...

Son düzenleme:
yok dostum avatardakı xr 650 hayalımdekı makına :)
benımkıde ondan pek asagı kalır bır yanı yok xr 600 alttakı resım yolumuz duserse ınsallah bı gunu gazlarız beraber kucak dolusu selam ve sevgıler Adana'ya:rendeer:

Shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530> at 2007-07-17

ıste buda benım arazı canavarım bende enduro degılde hard enduro kullanmayı daha cok sevıyorum
dostum inşallah istedigin motora kavuşursun vebirgün beraber kanal açarız saygılar

Kroscu01 selamlar,
İyi geziymiş, tebrikler ve paylaşım için teşekkürler... O yolara benim gelebilmeme daha var ama gelince bir fotografçınız olacak:)

Soner; KTM çalışır duruma gelmiş haber vermiyorsun bize hayırdır? ayran içtik ayrımı düştük...

cem ilgine teşekürler senide bekleriz bu arada bazı arkadaşlar bir birlerine laf yetiştireceklerine araziye çıksınlar orda göstersinler marifetlerini her zaman bekleriz

merhaba filozof ya asfalt seni bozabilir tamam anladıkta seni bozar sadece.istersen insanları rahat bırak neye isterlerse ona binsinler. valla beni sorarsan o gün hangi ayakkabımı giydiysem ona uygun motora biniyorum. herkesin zevki rengi vs vs. saygılar hayırlı crosslar:cat:

sonercim birkaç ayakkabınıda bana ver.birde ben deneyim.

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
süpersınız komşular nediyeyım krossun zevki başka ama alacam bir tane durum onu gösterıyor

Adanaya sevgilerle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar