pasif durumda vaz mı geçildi acep?:silent:2. 950 YTL. . . ŞOFERDEN SİYAH CBF 5500 KM. NİŞANTAŞI - Bu ilan pasif durumdadır
pasif durumda vaz mı geçildi acep?:silent:2. 950 YTL. . . ŞOFERDEN SİYAH CBF 5500 KM. NİŞANTAŞI - Bu ilan pasif durumdadır
slm millet uzun zamandır yoktum tatildeydim yazlığa motorla gittim geldim bu sabah döndüm sorun yok ama benzin tüketiminden şikayetim var full depoyla gittim keşan enezde bizim yazlık gidişte 320 de yedeğe geçtim gelirkende bu sabah 305 te yedeğe geçti moralimi bozuoyo 400 km bile yapmıo.80 90 arası gidiorum sürekli ara ara 100 ve üstüne çıkıorum ama nadir bu sarfiyatı düşürebilirmiyiz pahalıya mal oluo bana
60 ı geçme rampa aşağı debriyajı sık boşta gitsin..kırmızı ışık görür görmez debriyaja yapış ve boşta git ışığa kadar.Mümkün olduğunca fren yapmaktan kaçın..Kalkışlarda çabuk vites büyüt ve fazla gaz verme.Mümkün olduğu kadar az gaz vermeye bak kardeşim 500km ü çok rahat geçersin 600km bile geçersin bir depoyla
cbf 150 nin lastiklerini alır almaz değiştirsek olurmu?
arka 80 lastiği 90 ve ya 100 takabilirmiyiz?
birde jant,arkadaki artçı tutma yerini ve aynaları siyaha boyatmak istiyoruz alır almaz bu işlem ne kadara mal olur bilgisi olan varmı?
nasıl bu topic yardım eli uzatan yokmu :mrgreen:
zahmet büyük hocam 151 sayfa maşallahbari bi zahmet bilen varsa arka lastik değiştiren ve büyüten varmı onu söleyin yaw
![]()
hedo sen al bi kutu boya bide fırça 10 ytl ver hepsine boyarız beraber benimkileride boyarız malzeme senden işçilik benden :bounce:
lastik konusunda bir fikrim yokale:
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3836482
ilanım burada...saygılar...
Genel Özellikler
İSTEDİĞİM RAKAM 2950 YTL BEYLER...PAZARLIK İÇİN ARAMAYIN... EĞER 35 LİTRELİK KAPPA ÇANTAYIDA İSTERSENİZ 75 GAYMENİZİ DAHA ALIRIM...EDER 3025...ELİMİ ÖPENE VERİYOM ...))....
MOTOR 5500 KM OLDU BU ARADA.....İLK İLANIM 1000 Dİ.......15.01.2007 DE TESLİM ALDIM ...ÜZERİME KAYITLI...
RENK..SİYAH..YANINDA HEDİYELER...
KORUMA DEMİRİ(40 YTL)....ELCİK(25 YTL)...YAN AYAKLIK (25 YTL...ZİNCİR SPREYİ (20 YTL)...BRANDA (HELD 50 YTL)...ALMAYANI DÖVÜYORLAR...SATIŞ NEDENİM ŞAHİT OLDUĞUM KAZALAR VE MOTORDAN SOĞUDUM...HANIMDAN PASO FIRÇA YİYOM SAT DİYE TUTTURDU...BİR DAHADA MOTOR ALABİLECEĞİMİ SANMIYORUM...EVLADIM VAR...KAZA MAZA YAPARSAM BABASIZ KALMASIN YAVRUM...ALANA HAYIRLI OLSUN...1-2 UFAK ÇİZİK DIŞINDA KAZA MAZA HASAR MASAR YOK...BEN ŞİRKET ŞOFÖRÜYÜM...
İŞYERİM MAÇKADA ŞİRKET ÖNÜNDE MOTOR...GEL BAK...NOTER 100 METRE İLERİDE...MAL HONDA ÇOK DÜŞÜNME...SIFIRI PLAKA DAHİL 3850 GAYME...SAYGILAR...BU AKSESUARLARLA 4200 E PATLAR...DÜŞÜN TAŞIN KARARINI VER ARA...
metehan yeter artık yaw, kişisel satış pazarına çevirdin başlığı
1 kere 2 kere yazdın anladık...
satılacaksa satılır zaten...
Abi kusura bakma ama o fiyata kimse almaz birde üstüne alması var bunu etti sana 3300 falan arada 500 fiyat var hadi 700 de 700 ytl için ben şahset giderim 0 alırım ilk ben binerim ve hiçte pişman olmam şahsi düşüncem yani. 20000 km de çok temiz 2000 ytl ye satan birini gördüm şahsen motorum olmasaydı direk alırdım.
luxor bi arıza çıkarmadan duramıycan dimi...bay arıza...
dostum alan alır...yani çokda tın işin aslı...saygı selamlar...
hadi konumuza dönelim...aklınızda bulunsun...
mete-han yazılarını takip ediyordum üzüldüm satacak olmana. :salut: (timsah gözyaşları.)aslında almak isterim motorunu.:cherry:. fakat yukarıdaki yorumlar doğru biraz pahalı. noter masrafı en az 250 tutar. buradaki honda bayii 3500 ytl ye bırakıyo motoru. 2600 ytl veririm. sadece teklif mal senin. saygılar herkese...