Motosiklete karşı olan babam, şimdi benden çok motosiklet kullanıyor...

10 yıl önce, İlk motosikletimi alacağımı söylediğim zaman, şiddetle karşı olan babamı zor ikna etmiştim...Etmiştim ama motosikletten düşersem onu benzin döküp yakacağını söylemişti :cherry: Şimdi gün oluyor, iş nedeniyle motosikletimin kontağını dahi açamazken, babam (Mondial 100 KH) diğer motosikletin üzerinden inmiyor.Şehir içinde her işini onunla görüyor :cherry: Geçenlerde mondial'i satacağımı söylediğimde bana kızdı. O benim sağ kolum, ne satıyorsun, evde kalsın bakımı yaptırır kullanırız dedi. :cherry:

Kazasız belasız kullansında, başkada bir dileğim yok...

Yoksa benzin döker yakarım :p :cherry:

motora bi binen bidaha bırakamıyo zaten motora karşı olanlara zorlada olsa bi defa motor kullandırmak lazım eminimki motorla ilgili bütün düşünceleri değişecektir

hayy agzına eline saglıkkkkk hiç gülecegim yoktuuuu:queen::queen::queen::queen:

"gün olur devran döner" cümlesi bu olay için tam kapak:queen::queen:

Babalara duyrulur." alma motosikletlinin ahını çıkar aheste aheste":p

Son düzenleme:
süper yaaa :cherry: gördü tabi motosikletteki zevki tutkuyu, bak dikkat et bir süre sonra karşına hayabusa ile filan çıkar karşına :cherry:

Moderatör (forrap)
Güzel bir durum.Hala motora karşı olabilirdi,şükür demek lazım:)
Yalnız yanlış anlama ama,belli bir yaştan sonra motosikleti tutku için değilde sadece ulaşım için kullananlar (senin anlatımında babanı böyle algıladım) korumalara pek özen göstermez.Korumalara baban dikkat ediyor mu ? Dikkat etmiyorsa sen bu konuda bişeyler yapıyormusun?

Süper Moderatör (BBRR)
motor serseri işidir ne o öle .. deriler zincirler falan ..dök benzini yak .. şeytan icadı bunlar ...:p

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Aynı durum bende mevcut; CBF150'ye binmek istiyor ama zaten scooter'ı ben öğrettim ona ve 3 saat sonra sınava girip ehliyetini aldı. Ne yapacağımı şaşırdım, ama vermem. Ona scooter alacağım bir tane.

Kalp sorunu yoksa bi akşam çalınmış gibi bi yere sakla.Biraz dövünmesini seyrettikten sonra tesadüfen bulunmuş ayağına yat.Bundan sonra alacağın afilli makinanın yarı parasınıda Peder Bey'den al.:mrgreen:Anlasın Amcam motora baştan karşı çıkmayı:cherry:.Yok yok yapma içim elvermedi birden.

babam ve arkadaşları bekarlıklarında sıkı motorcularmış.arkadaşları bir iki kaza yapınca iyice soğumuş ben almak istediğimi söylediğimde fıttırdıydı aldığımda ise 4 gün konuşmadı ( aynı evde yaşıyoruz) iki senedir kullanma şeklime bakarak artık iyice ısndı sesi soluğu çıkmıyor

Yalnız yanlış anlama ama,belli bir yaştan sonra motosikleti tutku için değilde sadece ulaşım için kullananlar (senin anlatımında babanı böyle algıladım) korumalara pek özen göstermez.Korumalara baban dikkat ediyor mu ? Dikkat etmiyorsa sen bu konuda bişeyler yapıyormusun?

Bu konuda haklısın.Doğruyu söylemek gerekirse babam motosiklet üzerinde koruma kullanmıyor.Ona herşeyden ziyade kaskın önemini anlatıyorum.Bir iyi durum, motosikleti çok yavaş kullanıyor.Yani bisikletle dahi ona yetişmek mümkün :) Gerçi bugün 30 km hızda dahi giderken kaza anında ölmek'te mümkün...

ozer024 hayırlı olsun baban da motorcu olmus aynen benımkı de hıc sevmezdı ama sımdı bana bıle bısey soylememden kendıne motor almıs gızlı gızlı

beni niye saymıyorsunuz ya.. benim babamda sizler gibi. benim motoru kaçırmaya başladı.. :p
isterseniz bi başlık açalım. Babasını motosiklet tutkunu yapanlar diye.. Nasıl fikir :cherry:

Serhat'çım sen zaten başından hatayı yaptın scooter almakla.Artık evde bulursan binersin motosikletine... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar