mercan aramıza hosgeldin ... kalıcı olmanı dilerim. hava filitresinin bence 1000km 1500km de degişmesi gerekiyor.. buna cok dikkat et
bende bahcelievlerde oturuyorum yakınmısız, bakırköy kartaltepe de oturdum 25 sene oralar bizim mekanımız yollarda karsılasırız artık .:cat:
birdakine artık gelirsin ..genelde kızıltoprak migros un arkasındaki sahilde bulusuyoruz senide bekleriz..
çanta hayırlı olsun...kappa 46 litre galiba...biz geçen aynısını Muzo abiye 320 liraya aldık...grisi...motur renginde...aparat için 50 lira bayıldık...orjinali 90 öroydu aparatın...kendileri yaptılar...50 yıl garanti verdiler...
Joyride 200 ' ün silindir setini değiştirdiğim için motor şu an rodajda. Motoru fazla zorlamadan kullanmam gerektiğini biliyorum ama ortalama ne kadar süratle kullanmam gerektiği konusunda tam bir bilgim yok. Yardımcı olabilecek birisi var mı?
Çok teşekkürler. Bende 80'i geçmeden 70-80 arası kullandım bu zamana kadar. Bu arada SYM'lerin Piston Segman oldukça başarılıymış ve ortalama 60.000 km kadar sorunsuz çalışmak üzerine üretilmekteymiş. İleriki planlarım arasında Joyride 200'den ile GTS250'e geçmek var. GTS250 nasıl?
Blackpanther
Çanta çok şık olmuş. Bende almayı düşünüyorum. Nereden kaça aldığını söylersen sevinirim
Joyride 200'ün ön ve arka lastik hava basınçlarının kaç bar olması gerektiği ile ilgili bilgisi olan var mı?
Joyride 200'ün lastik hava basınçlarının kaç bar olması gerektiği ile ilgili bilgisi olan var mı?
Joyride 200'ün ve ilerde geçmek istediğin GTS 250
inde şimdide hayırlı olsun. Benim makinam şu an 1700 kmde ve çok memnunum.Daha uzun süreli kullanan arkadaşlarda bana katılacaklardır sanırım.
Umduğumdan daha iyi çıktı diyebilirim.Hızı olsun,çekişi olsun,koltukların rahatlığı ve genişliği olsun,mekanik aksamı olsun istekleri karşılayacak şekilde gayet mükemmel.Özellikle artçı arkada çok rahat ediyor..
Teşekkür ederim.Çanta Kappanın 46 litrelik çantası.İnternetden sipariş verdim 2 gün içinde geldi.bu Renkli çanta 340 milyon peşin fiyatına 4 taksit.Aynısının siyah olanı var oda 250 milyon.Renkli olanda kırmızı mavi ve gri renk seçenekleri var.Ama renkli istemem diyorsan dediğim gibi aynısı siyah 250 milyon.
Adres:http://www.feyizoglu.com
saygılar
Bilgi için teşekkürler. 340 YTL düşündüğümden fazla ama seninkinin resmini görünce bir düşündüm. Renkli olan gerçekten 10 numara duruyor motorun üzerinde güle güle kullan. Gayrettepe'deyim dükkanın yeri bana yakın bir gidip bakmakta fayda var.
tekrar teşekkürler hoşçakal