600 cc seçimi

O zaman ömür boyunca beklersin :queen:
Bitti üstadım 600f üretimi.2006 son seri. O tecrübelilierin sana önerisi bu ise yani 2008 kasası anlattıgı diger seylerede kulak asma derim :queen::queen::queen:

arkadaşımız en saglıklı kararı vermiş şehir içi kullanacagını söylüyordu. şehir içinde en rahat edecegi racing motor 600f.

üretiminin durması konusunda ise evet şuan için tr'de 2007 modeli yok. fakat bunun nedeni kasa degişikligi. 2008'de yeni kasa 600f'ler gelecek...

cerrahi korkutma beni :) hemde konuştgm adam serviste çalışan bi ustaydı.nası yani 2008 kasa seneye Türkiye'ye gelmicek mi?

edit:elient saol valla bunu yazmasan bu gece uyuyamazdm o kadar karışıklıktan snra bi motora karar vermşm oda gelmezse atardım kendimi 8. kattan aşağa

aman üstadım ne kendini atması. sana kurban olur bu kardeşin :)
Honda cıkartmasa bile Sırf senin icin oturur yeni bir 600f tasarlarım ve bunu eski 600f ler uzerinde uyarlarım. sen yeterki iste ;)
Bu arada cahillige bak ben cıkmayacak artık sanıyordum ögrenmiş oldum sagolasın ELINT

GKN

benim sana tek tavsiyem şu
600 lük alabileceğin makinakar belli
hondası kawası suzisi yamahası
hepsi günümüzün en son teknolojisiyule doatılmış kaliteli ürünler.
velasıl kelam sen git bak hangisinin tipini beyeniyosan hangisi cebine hoş geliyorsa onu al:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Test sürüşümü :silent:
Türkiyede mi :silent:
Viyana ile karıştırdın heralde üstadım sen :)
Burası Türkiye hiç sanmıyorum öyle motosikletlerin test sürüşü yaptırdıklarını :silent:

www.honda.com.tr linkinden motosiklet bölümünden motosiklet eğtim merkezine girersen cbf 500ile bile eğitim alabilirsin ücreti verdikten sonra :D:cat:

CB 600 F Hornet'i de düşünebilirsin aslında.. Karar senin tabiki ama ben hornet'i seçerdim...

oh chate bende katılayım bari:) herkes online!

kardeş sana birşey söyleyimmi.Adapazarında defalarca 600f gördüm sanki scooter gibi rahat ve gösterişsiz bir havası var dış görüntü olarak.2007 r6 gördüm kırmızı beyaz olanından onunda görüntüsü berbat ve test yazılarından okuduğum kadarıyla tütreşimi oldukça fazla.Bu 600'lük racinglerin içinde en babası 600rr ve suzuki gsxr 600.Hem rahat hem performanslı ve hızlı motor sesi müthiş.
görüntü,karizma,performans istiyorsan bunlar.Ama ben dik durmak istiyorum ağır ağır rahat rahat kullanmak isterim diyorsan 600f veya dendiği gibi yamaha fazer deriz.Ama şunu unutma 200 km'den sonra motor üstünde dik duramazsın:cherry:
600rr:cat: 600rr:cat: bize nasip olurmu bilmemki? Bu arada alırsan Allah kaza bela vermesin

Allah razı olsun üstadım. Cümlemize insallah.

CB 600 F Hornet'i de düşünebilirsin aslında.. Karar senin tabiki ama ben hornet'i seçerdim...

cok iyi bir tavsiye, tam senin isteklerine uygun. bir dergide okuduğuma gore cb600f hornetin motoru modifiyeli (dusuk devirde guc icin) bir cbr 600 rr motoruymus.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar