- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün fark ettiğim bir topikte öğretmen maaşı ile istenilen bir motosikletin
alınıp alınamayacağı tartışılmıştı. Ben de o topikten yola çıkarak aramızdaki öğretmenlerle,
öğretmen adaylarıyla ya da öğretmen olmak isteyen arkadaşlarla burada buluşabileceğimizi düşündüm :cat:
Öncelikle kendimden bahsetmem gerekirse ; Anadolu Üniversitesi
İşitme Engelliler Öğretmenliği Özel Eğitim Bölümü 2007 mezunuyum ::smartass
Burada buluşmaktaki amaç ; mesleğimizin zor ve kolay yanları olabilir. Yani biraz daha açacak olursam
henüz mezun olmuş biri olarak mesleğimizle ilgili tereddütlerim var. tereddüt derken heyecan,
yapabilir miyim yapamaz mıyım gibi endişeler :silent:
Örneğin bunları paylaşabiliriz. Öğretmenlik ile ilgili aklımıza takılan soru işaretlerini,
her hangi bir öğretim tekniğini, başımıza gelen ilginç, komik vs. olayları ... :wiinkk:
Mesela ben yakın zamana kadar polis olmayı bile düşündüm :cyclopsan Biliyorum hiçkimse
okurken stajerliği bilip ya da bu mesleğe her şeyi bilip başlamadı ama ne yapayım.
Hoş görün n'olur ::utangac:
Son günlerde bizi yoran konu ise malum KPSS ...
Birçok aday gibi ( çok umudum olmamasına rağmen ) ben de KPSS ye girdim.
İlk girişim bakalım. Ne olacak bilmiyorum. Kontenjan ağustos ayında belli olacak.
Geçen sene temmuz atamalarında 5 kişi almışlardı
r:
Şubat atamalarında ise 30 kişiye yükselttiler sağolsunlar :jocolor:
Ve benim KPSS çalışmalarımda kursa destek olarak yapmam gereken tekrarlarım yetersiz kaldı :salut:
Ama bilindiği üzere bölümümde özel okullar da mevcut. Birkaç rehabilitasyon merkezi ile görüştüm.
artık herkes için her şeyin hayırlısı diyorum :
embe::
Sanırım lafı uzatmaya başladım. Şimdilik benden bu kadar meslektaşlarım.
Deneyimlerimizi ya da beklentilerimizi paylaşmak beni mutlu edecek :king:
Elbette hepimizin doğruları yanlışları olacaktır.
Şimdiden sürc-i lisan edersem, yazım hatası yaparsam af ola :rendeer:
Hepinize iyi sürüşler ::melek02:
alınıp alınamayacağı tartışılmıştı. Ben de o topikten yola çıkarak aramızdaki öğretmenlerle,
öğretmen adaylarıyla ya da öğretmen olmak isteyen arkadaşlarla burada buluşabileceğimizi düşündüm :cat:
Öncelikle kendimden bahsetmem gerekirse ; Anadolu Üniversitesi
İşitme Engelliler Öğretmenliği Özel Eğitim Bölümü 2007 mezunuyum ::smartass
Burada buluşmaktaki amaç ; mesleğimizin zor ve kolay yanları olabilir. Yani biraz daha açacak olursam
henüz mezun olmuş biri olarak mesleğimizle ilgili tereddütlerim var. tereddüt derken heyecan,
yapabilir miyim yapamaz mıyım gibi endişeler :silent:
Örneğin bunları paylaşabiliriz. Öğretmenlik ile ilgili aklımıza takılan soru işaretlerini,
her hangi bir öğretim tekniğini, başımıza gelen ilginç, komik vs. olayları ... :wiinkk:
Mesela ben yakın zamana kadar polis olmayı bile düşündüm :cyclopsan Biliyorum hiçkimse
okurken stajerliği bilip ya da bu mesleğe her şeyi bilip başlamadı ama ne yapayım.
Hoş görün n'olur ::utangac:
Son günlerde bizi yoran konu ise malum KPSS ...
Birçok aday gibi ( çok umudum olmamasına rağmen ) ben de KPSS ye girdim.
İlk girişim bakalım. Ne olacak bilmiyorum. Kontenjan ağustos ayında belli olacak.
Geçen sene temmuz atamalarında 5 kişi almışlardı
Şubat atamalarında ise 30 kişiye yükselttiler sağolsunlar :jocolor:
Ve benim KPSS çalışmalarımda kursa destek olarak yapmam gereken tekrarlarım yetersiz kaldı :salut:
Ama bilindiği üzere bölümümde özel okullar da mevcut. Birkaç rehabilitasyon merkezi ile görüştüm.
artık herkes için her şeyin hayırlısı diyorum :
Sanırım lafı uzatmaya başladım. Şimdilik benden bu kadar meslektaşlarım.
Deneyimlerimizi ya da beklentilerimizi paylaşmak beni mutlu edecek :king:
Elbette hepimizin doğruları yanlışları olacaktır.
Şimdiden sürc-i lisan edersem, yazım hatası yaparsam af ola :rendeer:
Hepinize iyi sürüşler ::melek02:
Son düzenleme: