- Konu Yazar
Vala matrix mi arn mı dersenız!ben arn yı sectım!ya bu motorsıklet pıyasası o kadar degısken kı ! nokıa benzıyor
nokıa'nın elınde 50 telefon varsa 2006 yılında 29.telefonu turkıyeye gonderıyor!mıllet aaa bunun kamerası 1.5megapixel bunu alım dıyor!bıde benım sıkayetım su ! urun alanı dar turkıyede.cesıt pek fazla yok.etrafıma bakıyorum hep aynı tıp motorlar!hemsırenın beyaz onluk gıymesı gıbı.etrafta mondıal 150 rs benzıyen kasalar ucusuyor!ruyalarıma bıle gırdı yani 
arn tercıhımın nedenı fazla olmaması.guzel ozellıklerı var.servıs ve performans konusunda cok ıyı!duyumlarım bunlardı!ama bu bır matrıx baslıgı.cok tartıstık.uzun solukluydu.sımdı sıra matrıx alan arkadasların yorumlarına geldı.arn ve matrıx arasında kararsız kalan arkadaslar olabılır
bu bendede oldu.arn ve matrıx alan kısıler burada ozellıklerını ıyı veya kotu yonlerını tartısa bılır!yada yenı resımler bulursanız.konuya eklersenız sevınırız!sevgılerle!
arn tercıhımın nedenı fazla olmaması.guzel ozellıklerı var.servıs ve performans konusunda cok ıyı!duyumlarım bunlardı!ama bu bır matrıx baslıgı.cok tartıstık.uzun solukluydu.sımdı sıra matrıx alan arkadasların yorumlarına geldı.arn ve matrıx arasında kararsız kalan arkadaslar olabılır