Er-5 in Koruma Demirini Kendim Yaptım

Valla güzel olmuş ellerine sağlık ayrıca extra destek koymanda mantıklı. Koruma demirleri gerçekten işe yarıyor..

sen onu bana 100 euroya sat en iyisi.
kendine bi daha yap:p
ben böyle diyeyim.sen hediye edersin belki:mrgreen:

Helal olsun sana helal olsun =)

Agbi banada bi koruma topuzu yapak su R3N nin aldiklarindan.
Yok olmaz diyosan demirde cok sekil olmus onu yaptirak yardim et su acemilere =)

abicim bence patentini alıp seri üretime geçmelisin.gerçekten mükkemmel olmuş.eline sağlık:cat:

kanka eline sağlık süper olmuş motosiklettede canavar gibi duruyor fürek ibret al ibret herşey yiyip içip yarmagül olmakla bitmiyo

güzel olmuş güzel olmasına da.. sanki bana kaza anında motoru pek korumaz gibi geldi...

abi eline sağlık banada lazım koruma demiri nasıl yapacağımı düşünüyordum teşekürler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
güzel olmuş güzel olmasına da.. sanki bana kaza anında motoru pek korumaz gibi geldi...

Valla ne kadar korur ne kadar korumaz bilmem...Orasını allah bilir...Ama piyasada satılan 1.5mm borulardan yapılmış koruma demirlerine inat yerine 2.5 mm doğalgaz borusu kullandım....

Zaten kaza anında çok faydası olurmu bilmem ama ben ufak yan yatmalar düşük hızdaki devrilmelerde depo ezilmesin motor zarar görmesin diye düşündüm...

İyi dilekler sunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.... :rendeer::rendeer:

Helal olsun sana helal olsun =)

Agbi banada bi koruma topuzu yapak su R3N nin aldiklarindan.
Yok olmaz diyosan demirde cok sekil olmus onu yaptirak yardim et su acemilere =)

Topuzun kralını düşünmüştüm aslında.... Ama ewren acele etti....

Artık izmirdeyim....Yarın taşınıyorum.... Orda devam aksesuar yapma işine....:cat::cat:

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
resimleri yükllemeden önce bi resize yapsak ne güzel olcak bölece açılsınlar diye 5 dakka beklemeyiz ..çok yakışıklı olmuş .. kalan borudanda arka sehpa yapabilirdin hazır bükücek yerede gitmişsin..

Son düzenleme:
At binenin, kılıç kuşananın.
Terbrikler.

Şüpheli sorular var, korur mu?, İşe yarar mı, ... diye. ŞÜPHESİZ KORUR. Orijinal olanlar malzeme olarak biraz daha katık elemanları dayanıklı yapılıyordur (umarım) ama, et kalınlığı 2.5 mm. göz ardı edilmeyecek bir değer. Kesinlikle görevini yerine getirecektir.

İmalat bilgim var, benzer metodla DL 650 motoruma ORTA AYAK yaptım ve ilgili başlıkta resimlerini paylaştım.
Orijinali 150€ istenilmişti, ben 20 liraya malettim (öğle yemeğim dahil).

Hatta bir ön yargılı kişi 1 nisan şakası olarak başlık ta açmış, bir çok ön yargılı kişiler de bilmeden, akılları ermeden Tİ ye almışlardı destek vermek, geyik yapmak için.

Orijinal koruma demirlerini de inceledim bir makinacı olarak.
Evet; Alem-i cihan ürünler değil.

Yapanlara tebrikler. Orijinal diye olanların bir kısmı da güzel yerli üretimler.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
resimleri yükllemeden önce bi resize yapsak ne güzel olcak bölece açılsınlar diye 5 dakka beklemeyiz ..çok yakışıklı olmuş .. kalan borudanda arka sehpa yapabilirdin hazır bükücek yerede gitmişsin..

Sehpaya gerek yok....Er5 lerde sehpa var zaten..... Ama arka çanta demirinide yapmayı düşünüyorum....

Sanırım alüminyum profilden yapıcam.... Ama şu sıralar taşınmakla meşgul olucağımdan ara vermek zorundayım...

HIRS+AZİM=ŞEKİL A
Ellerine,emeğine sağlık abi çok hoşuma gitti güzel çalışma..
isteyince neler olmazki.....

Boru neyse de motorun çok temiz bi fıstığa benziyor.Nazar değmesin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar