Tiger 250 polis

Merhaba kanuni TIGER 250POLIS modelini alıp trafikte kullanabilir miyiz yoksa polis teşkilatına özel mi yapılmakta teşekkürler

bildiğim kadarıyla polis teşkilatı için yapıldı ama henüz polislerde göremiyoruz sanırım anlaşamadılar...çünkü bu yıl honda anlaştı varadero ve transalp ler şu an kullanılmaya başlandı...

bildiğim kadarıyla polis teşkilatı için yapıldı ama henüz polislerde göremiyoruz sanırım anlaşamadılar...çünkü bu yıl honda anlaştı varadero ve transalp ler şu an kullanılmaya başlandı...
Galiba bu tip alımları genel müdürlük değil il emniyet müdürlükleri yapıyor.
Çünkü bazı illerde BMW varken bazısında Honda oluyo biçok yerdede kanuni gördüm. Demekki alımı yapan ilin emniyet müdürlüğüne göre farklılıklar gösterebiliyor.

bvende genel müdürlük alıp dağıtımını yapıyor diye biliyorum.
birde vatandaşların bağışladığı araçlar var, farklılık bu yüzdende olabilir.

polis01orta.jpg
polis02orta.jpg

polis03orta.jpg
polis04orta.jpg

polis05orta.jpg
polis06orta.jpg

polis07orta.jpg
polis08orta.jpg

polis09orta.jpg
polis10orta.jpg

polis11orta.jpg
polis12orta.jpg

kullanılmaya baslandı arkadaslar. tokatta kullanılıyor hemde cok oldu. gecen sene tokatta zonghsen lem kacan bır arkadasımı kıskıvrak yakalıyıvermıslerdı. oradan bılıyorum. zongshenı bılen bılır 4 subab cıft egzantrık bır motordur ve hızlıdır. (125ccliği)

bu motorlar kanuninin kendi sitesinde bile yokken otourduğum şehirde geçen sene polisler tarafından kullanılıyordu.bu arada afyonda oturuyorum
şehirden şehire değiştiği doğru galiba çünküü amasyadada bmw ler vardı

GKN

alla alla
yannış anlaşılmasında
bence polislik makina deil bunlar..

walla bende çok merak ediyorum bu motoru alıpta kullana bilirmiyiz diye
bence görüntüsüde bi okadar komik olmuş
tiger yaptığı son hıza gelince 130 oda tam acılmış bi tiger yapabiliyor bu hızı
yani polisler bu motoru alsalar siz düşünün????

istanbulda her ceşitmotor kullanıo polisler hatta bunun baya bi atv kullanan poliste gördüm tiger'a gelice fatihte zabıtalar kullanıo onları ama gecen gun az daha kaza yapıodu teki kaldırırken kontrol edemedi motoru bide araca takip etcek onlar allah yardımcımız olsun:p

Ben bu konu ile ilgili sadece tek bir şey söyleyeyim. Bundan sonra başka markaların alınmayacağını, sadece Kanuni alınacağını duymuştum. Nedeni ise, Kanuni'nin Türk Malı olması. Yerli malı, yurdun malı, herkes onu kullanmalı..

valla polisler hondaya alısmısken bınmez bu motorlara.ancak kucuk ıllerde butcesı kısıtlı yerlerde bınerler gıbıme gelıyo.cunku reklam olsun dıye dagıtıyo sırketler.

Ben bu konu ile ilgili sadece tek bir şey söyleyeyim. Bundan sonra başka markaların alınmayacağını, sadece Kanuni alınacağını duymuştum. Nedeni ise, Kanuni'nin Türk Malı olması. Yerli malı, yurdun malı, herkes onu kullanmalı..

arkadaşımız bu konularda yeni galiba kanuni türk malı değil çin malı parçaları çinden geliyo kardeş montaj burda yapılıyo aynı mondial gibi mondialde başlamış %100 türk malı diye yazıyo sitesinde ama sen illahide alcaksan o başka...

arkadaşımız bu konularda yeni galiba kanuni türk malı değil çin malı parçaları çinden geliyo kardeş montaj burda yapılıyo aynı mondial gibi mondialde başlamış %100 türk malı diye yazıyo sitesinde ama sen illahide alcaksan o başka...

bildiğim tek türk üretimi motor mobilet

doğrusu korktugum başıma geldi. Bu dediginizin aynısını söyleyecektim ama bi kaç kişi karşı çıkar diye yazmadım. Türk Malı dedim bıraktım.. Doğru söylüyorsun.. Kanuni Türk Malı değil, sözde Türk Malı. umarım şimdi anlatabilmişimdir..

Kanuni Tiger 250 Polis ( yapılış amacı ? )

Anlayanınız var mı ? Ben bu motoru alıp sürebilir miyim şimdi :silent: Yoksa polisler için mi yapılmış bir motor.. :silent:

http://www.kanuni.com.tr/ de gezerken gördüm :silent:

adszna9.png

Bu arada sitenin arka planı neden pembe demezsiniz heralde :mrgreen: Benim pc de herşey pembe :mrgreen:

Buna ben de kafa yorduydum bi zamanlar ama işin içinden çıkamadım
Sanırım Polis teşkilatı için yapılmış ama niçin herkese açık bi satışı varmış gibi sunulmuş.Belki de yurt dışı polis teşkilatlarından talep olur diyemi düşündüler :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar