YBR 125G Offroad (Ybr nin evrim geçirmiş hali :)

ybrg0011024ah3dx5.jpg

ybrg0021024qo5sx7.jpg

ybrg0031024th9ex7.jpg

güzel bişi olabilirdi ama sanki değişiklikler az kalmış. bi çamurluk değişmiş oda sırıtmış biraz. biraz lastikler ve arka süspansiyonda modifiye edilseymiş güzel bi alternatif olabilirmiş miş mış:queen:

pic_0521-5.jpg

pic_0521-4.jpg

pic_0521-6.jpg

sadece otomatik hava ayarlı karbüratör eklenmiş teknik özellik olarak

Ybr nin "off road" olması için sadece çamurluğunun değil yerden yüksekliğinin de artması lazım. Bizzat off road denedim motor kısmı yere çok yakın en ufak bir kasiste sürtünüyor... en az bi 5cm daha yükselmesi gerekir, sadece çamurluğu değiştirmek yetmez.

hiç bi sınıfa girmemiş ki . Arka süspansiyon-yükseklik aynı..
sadece ön süspansiyon kapatılmış çamurluk vs.. ön görünüm... ne olmuş ne olmamış amatörce olmuş idareten gibi bişi..

Değişik olmuş ilginç.Arka tarafıda braz kaldırsaylarmış tam süper olacakmış :cherry:

yapmayın arkadaşlar nesi güzel olmuş, sadece ön çamurluk değişmiş kalan yerleri aynen duruyo, off road böylemi olur, bunlar bizi hakkatten saf zannediyorlar kaç yıldır şasesi ciddibi değişimden geçmeyen ybr 125 şimdide cross mu oldu?

bu olsa olsa yamahanın tembel mühendislerinin suya sabuna dokunmadan model yaratma girişimidir. zaten bunu hep yapıyolar yok aynaları değiştir, yok sinyalleri değiştir, yok far üstüne kafa grenajı yap sonra alsana yeni model:farao:
zamanında tofaşta arabalarına böyle yapardı sadece sinyal kapakları değişirdi model derlerdi bide bagaj kapağına yazardı DOĞAN 1.6 SLX ie falan filan sonra ne oldu kapandı çünkü kendini yeniliyemedi. birazda ihtiyaclara cevap verin ona göre üretim yapın ama heralde yamaha mühendisleri önümüzdeki 10 yıl boyunca ybr 125 i köklü bi değişime üğratmayı düşünmüyorlar

Ön çamurluk, elcik, yan grenaj koyulmuş.. Yorum yaparken sağlam yapalım lütfen, arkası olsun..:bounce:

Valla bilmiyorum, sormak lazım :mrgreen: Varedero gelse keşke, ama gelmiyor işte.. :pale:

Hayır kimse için bişeyden vazgeçmem ben.. Varaderonun 125 cc liği var ondan bahsediyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar