şimdi size çok net benzin tüketimin yazacağım...
arkidişler motorumuz 5 ytl lik benzinle 56 km yapmaktadır...
10 ytl ile...112 km...
15 ytl ile 168 km...
20 ytl ile 224 km...
25 ytl ile 280 km...
30 ytl ile 336 km...
yedekle 400 km yi rahat geçer kanısındayım...
çünkü yedek kısım deponun 4/1 i olduğuna göre bence 400 km yi rahat geçer...
yedekte ise emin değilim ...nedeni yolda kalma korkusu...yedek şişeyle uğraşmakda istemiyorum...alttaki göstergeyi sıfırlayın ve yedeğe geçtiği anda bu rakamlarla benzin alın...her seferinde aynı oranı göreceksiniz...ama körüklerseniz daha fazla yakar tabi...100 ü geçmemek kaydıyla....bu arada benim motor 3950 ye geldi...4000 bakım dönemi...hiç bir problemi yok Allaha şükür...
benim makina şahlanıyor beyler...çok rahat 120 görüyor...yani artık sabit hızla 120 de gidebiliyor...açıldı...130 rampa aşağı hızını aldığı takdirde...135 i ise bi ara videoda(cepten) sizlerle paylaşıcam...onuda 1.köprüden Kadıköye geçerken rampa aşağı yapıyor başkada biyerde yapmıyor şerefsiz...
...
vallahi ne ölçmüşüm ya ...

yedeğe alınca 20 liralık alıyorum tam 225 te yedek öksürmesi yapıyor...

valla motorun huyunu suyunu bilecen yav...:bounce:
mete_han saol abi yine içime su serptin yoksa gidicektim şimdi o kadar yol ah abi ben izmirdeyim burda bir tek yükseliş var satış ve servis olarak iyiler gerçi tek sorunum motorum yapılırken bakımı falan görmek gibi bi huyum var biraz merak biraz da içim rahat etmesi açısından onlarda ya motoru bırakıp gidiyosun ya bekleme salonunda oturuyosun tabi onlarda haklı bi sürü insan gelio herkes motorumun başında olucam derse bi de karışan cinsindense baş edemezler onun dışında sağolsunlar çok kibarlar , ilgililer yıllardırda izmirde tek oldukları içinde güven veriyorlar
pardon hoca İzmirdeymişin ....

Honda bu baba...Bodrumda ölçülen ısı 50 dereceye kadar yaklaşır...bu yüzden...
baksana şu habere...nem oranı buysa demekki motor bloğu asla soğumuyor...
Bodrum cayır cayır yanıyor
22 Haziran 2007 Cuma 15:31
Bodrum sıcaktan pişti. Hava ve deniz suyu sıcaklığı aniden arttı.
BODRUM’da aniden artan hava ve deniz suyu sıcaklığı sahillerde renkli görüntüleri de beraberinde getirdi. Turistler girdikleri denizden saatlerce çıkmazken, kafelerde otururken sıcaktan bunalanlar elbiselerle denize girdi.
Hava sıcaklığının 44, deniz suyu sıcaklığının 23 dereceye ulaştığı, nem oranının da yüzde 27 olduğu Bodrum’un ...vs vs...
yani bu şartlarda alınması gereken su veya yağ soğutmalı motor olmalıydı...