tabi ki cbf 500 :wiinkk: :cat:
http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=24495 bu gs 500 cbf 500 karşılaştırması
http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=24495 buda er5 cbf 500 karşılaştırması
2 senelik bir dizaynla 10 senelik dizaynları karşılaştırıyoruz...
2 senelik bir dizaynla 10 senelik dizaynları karşılaştırıyoruz...
motor yakışıklı olmuyor mu ? :cherry:
Ben de yakışıklılık olarak CBF 500 ü seçerdim. ( Zaten Suzuki'nin model ismi sebebi ile hiç şansı yok)
.
1. Er 5,
2. Ner 5
3. Mer 5
Derim Ben![]()
abiler şimdi seçenekleri açıyo Barış abi...lütfen ankete tık yapınız yoksa er 5 diyen bu alp beni çıldırtacak...klavye ekran dağıtacam sonunda...Allahın mezcisi Allahın kampanalı motorunu bizim cbf 500 le kıyaslarsa bende fıttırırım valla...
er-5 'e bindikten sonra artık cbf500 diyorum.[pankart]CBF 500[/pankart] gerisi faso fiso tam cadde motoru. cbf'cilerin forum sitesinde okumuştum cbf 500 cbf 600 den daha atak bir makina ara hızlanmalar olsun vede kalkışta cbf 600 ü geçiyor.sonra geçiliyor tabi haliyle denemişler
bir tv yöneticisi olsam size bir gece programı yapardım reyting rekorları kırardınız mesela ismide metealpli geceler nasıl:mrgreen:
Yok yok bence MeteAlp le Haftanın Geyikleri:queen::queen:
Adamlar 10 yıl önce bir model yapmışlar....Er-5 denen motoru üretmişler....
Ne mutludurki 10 yıl değişiklik yapmadan ihtiyaç duymadan satmışlardır....
2 sene sonra cbf üretimde olacak mı bakalım?.....
İşkembeden sallıyon FÜREK:........
GS-500 e çamur atanlar utansın ben gs-500 diyorum başkada bişi demiyorum
Markaysa derdimiz o zaman sirket profillerine kadar inelim.. Honda ne uretirdi $imdi ne uretiyor ? Kawasaki ne uretirdi $imdi ne uretiyor ? Honda'dan bahsederken yaninda Suziki ve Kawasaki'den de bahsediyoruz.. bir motor 10 yildir uretiliyorsa nedenini arastirmak lazim..
tabiki cbf 500. seçenekler içinde en güçlü motor. tipde var. diger modellere göre yere daha saglam basıyor. eee niye cbf 500 demeyim ki.:cherry:
alp tunayın seni ne kadar sevidiğini bilmeyen yok alp tunay sevdiklerini kızdırmaktan hoslanır özellikle adı metehan olanları :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bir tv yöneticisi olsam size bir gece programı yapardım reyting rekorları kırardınız mesela ismide metealpli geceler nasıl:mrgreen:
bu arada bende cbf 500 diyorum
Hacivat & Karagöz 2007 versiyonu :queen: