En Yakışıklı Naked 500 cc Hangisi...Anket...

500 cc EN İYİ NAKED ????

• CBF 500 HONDA

Oy: 168 62.9%
  • GS 500 SUZUKI

Oy: 53 19.9%
  • ER-5 KAWASAKI

Oy: 46 17.2%

• Kullanılan toplam oy
    267
valla denemesi bedava bana emme ve eksoz piyanosu bulsana şu an arayan bir arkadaş varda 2001 model.. demekki 1 aydan beri boşuna yatırıyo motorunu...:)

ya abim bırak uğraşma şu Kampana Kafa ile...anlamaz o parçalardan...biyere yazıyodur şimdi..neydi diye...ustasına sorar şimdi...Hacı Memik ustası var onun sanyide...:p

valla denemesi bedava bana emme ve eksoz piyanosu bulsana şu an arayan bir arkadaş varda 2001 model.. demekki 1 aydan beri boşuna yatırıyo motorunu...:)

abi Arapça veya Ruscamı yazıyonda anlamadı arkidiş...model soruyoda...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
ya abim bırak uğraşma şu Kampana Kafa ile...anlamaz o parçalardan...biyere yazıyodur şimdi..neydi diye...ustasına sorar şimdi...Hacı Memik ustası var onun sanyide...:p

abi Arapça veya Ruscamı yazıyonda anlamadı arkidiş...model soruyoda...:p

Kak kambak.....:pr::pr::pr:

Bir sürü model var...model derken yıl demedik...:bounce::bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aslında pek farkları yok....Hepsi aynı sınıfın elemanı.... Ama bu Fürek illa adamların kanına giricek cbf diye etlerini yiyecek.....

Kendi jawa alsaydı seyretseydik .... Fun club bile kurardı....:p

olm 18 e 8...şimdilik sana bu geceliğine kapak olsun taammı...ben yatıyorum...yarına yiyeceğin şamarları düşün...Hadi iyi geceler hepinize ve sanada sevgili Kampana Kafa Alp kankam...

CBF500'ü tek geçerim.
Honda, yaygın servis ağı
Yakışıklı görüntü,
Son zamanların en popüler 500cc naked'ı.
Ve en güçlüsü.
Bence açık ara CBF500.

Başka bir siteden alıntı:
"GS500, ER5...bunların modası geçti arkadaşlar, bunların sahipleri fellik fellik müşteri arıyorlar satmaya.."

Son düzenleme:
CBF500'ü tek geçerim.
Honda, yaygın servis ağı
Yakışıklı görüntü,
Son zamanların en popüler 500cc naked'ı.
Ve en güçlüsü.
Bence açık ara CBF500.

ama abi sen benim em kankamsın hem motordaşımsın...Kampana Kafa Alp saymaz bunu valla...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
olm 18 e 8...şimdilik sana bu geceliğine kapak olsun taammı...ben yatıyorum...yarına yiyeceğin şamarları düşün...Hadi iyi geceler hepinize ve sanada sevgili Kampana Kafa Alp kankam...

Valla ben de yatarım.... Kawa mı honda mı diye birbirimizi yiyoruz firma sahipleri mışıl mışıl uyuyo....:p:p:p

Herkese iii geceler...:rendeer::rendeer::rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
java iyi motordur.. kimse laf söliyemez o toprak taş köy yollarında senelerce kullanıldı halada kullanılır. Türkiyede motor bilincinin oluşmasında ciddi katkısı vardır.. bide o bilip bilmeden 2 zamanlı motorlar hakkında atıp tutanlar bilsinki en sağlam motorlardır..

Üç motoru da yakın çekimden görüp,ER 5 ve GS 500'i test etme şansına sahip olmuş bir MT'ci olarak siyah renkte olması koşuluyla bence en yakışıklı naked tartışmasız ER 5....
GS 500'de;eh işte CBF 250 almaktan iyidir en azından dedirtecek cinsten ve nostaljik görüntü veren bir motor...
CBF 500 ise 600 F'ten çalınma kocaman kasasıyla damızlık tosun gibi ve bence kaba ve yakışıksız bir görüntü veriyor.

ER 5 -------İskender
CBF 500 --- Tas Kebab
GS 500 -----Kuru-Pilav (Ne alaka?Kel alaka...):):):)

java iyi motordur.. kimse laf söliyemez o toprak taş köy yollarında senelerce kullanıldı halada kullanılır. :cat:Türkiyede motor bilincinin oluşmasında ciddi katkısı vardır.. :cat:bide o bilip bilmeden 2 zamanlı motorlar hakkında atıp tutanlar bilsinki en sağlam motorlardır..

Yess...:cat:Artık binmediğimiz 77 model garacavamızın daha bir kez bile motoru açılmadı ve hala biraz da olsa uğraşmayla çalışıyor...

Son düzenleme:
gunaydın mt ben gs 500 dedim marka dan dolayı nasılsa burgman kullanıyom herkes kullandıgı markaya oy vermış benım neyım eksik :p

benim bu konuya cevap yazmamam ayıp olur heralde:mrgreen:

1. gs 500
2. cbf 500
3. er 5

Üç motoru da yakın çekimden görüp,ER 5 ve GS 500'i test etme şansına sahip olmuş bir MT'ci olarak siyah renkte olması koşuluyla bence en yakışıklı naked tartışmasız ER 5....
GS 500'de;eh işte CBF 250 almaktan iyidir en azından dedirtecek cinsten ve nostaljik görüntü veren bir motor...
CBF 500 ise 600 F'ten çalınma kocaman kasasıyla damızlık tosun gibi ve bence kaba ve yakışıksız bir görüntü veriyor.

ER 5 -------İskender
CBF 500 --- Tas Kebab
GS 500 -----Kuru-Pilav (Ne alaka?Kel alaka...):):):)

Yess...:cat:Artık binmediğimiz 77 model garacavamızın daha bir kez bile motoru açılmadı ve hala biraz da olsa uğraşmayla çalışıyor...

gece yarısı karnın acıktı galiba...:ppeki damızlık tosunu boşverde motor tipi ve teknoloji açısından ne diyorsun...peki kampana kafalım dünmü ne 200e vurmuş dahada bascakmış...kampanalar tutarmı o motoru sence...:pale:yani 1 kampana için er5 i harcayamazmıyız...bugün bu cc deki motora kampana yaparsan adamı vururlar...:pyani dmekki er5 muhtemelen eski bir dizayn...yani Kawasakı herşeyi düşünmüş bunu düşünememişmi sence...birde O bir Kawasakı yani...

gunaydın mt ben gs 500 dedim marka dan dolayı nasılsa burgman kullanıyom herkes kullandıgı markaya oy vermış benım neyım eksik :p

dostum senin oy fasulyeden oldu sayılmaz ama...torpil yok...:p

bende 1000RR kullandığım için cbf500 dediydim zati...:p

benim bu konuya cevap yazmamam ayıp olur heralde:mrgreen:

1. gs 500
2. cbf 500
3. er 5

seninde başına herhalde küçükkene Suzukı GS500 le alakalı bir şey geçti ki varsa yoksa gs500...:queen:artık naptılarsa ...çok korkutmuşlar belli...yada çok mutlu etmişler...karışık duygu şekli...:p

Cbf 500 tabii ki :) :cat:

eferin gız...teşekkür ve bilumum takdir ettim...tıkda tap...tıklayıver...rakamlar önemli...Kampana Kafa Alpin gözüne sokcam bu topiği...:p

Son düzenleme:
Tıkladım abi tıkladımmm :queen: Kampana Kafa Alpin :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar