Honda buyu yapmis size buyu![]()
honda yeni cikacak olan CBR1000RR'in motorunu alip HORNET1000 yaptigi saniyede siparisini verecegim ...
E hani az once Z 750'ydi![]()
[/URL]alp hocam bosuna yirtinmayalim, bilirsin bir zamanlar dogan sahin takintisi vardi memleketimde, simdi de Honda agir basiyo demekki..Ayrica mete abinin murit sayisi oldukca fazla popülarite meselesi![]()
[
Haa bu arada motor benim motorum....![]()
bende bi yamahacı olarak EFE hondaya öpülen arkadaşlar için geçmiş olsun diyerek er-5 tercih ederim.. honda nın en güzel motoru 1985 clasic 125 dir. onun üstünede daha iyi bir motor çıkaramadı. nedense butun paketçiler hondacı hiç kawa dan paketçı gördünüz mü
bende bi yamahacı olarak EFE hondaya öpülen arkadaşlar için geçmiş olsun diyerek er-5 tercih ederim.. honda nın en güzel motoru 1985 clasic 125 dir. onun üstünede daha iyi bir motor çıkaramadı. nedense butun paketçiler hondacı hiç kawa dan paketçı gördünüz mü
Kawadan paketçi motoru olmaz
..bunu motoru tanıyan bilir ..ekmeğini motordan kazanan için motorun yatması aç kalmak demektir.. kawada 1 ay parça beklersiniz .. hondada bu olmaz .. o yüzden kawayı profösyonel olarak motor kullanan kimse tercih etmez..
Ahanda işte fürek var....:queen::queen::queen::queen:
Honda yamaha paketçi motoru.....:queen::queen::queen:
Tuttum bu espriyi....:cat::cat::cat:
efe hondanın namını herkes bende bi şekilde duyduk...ama actıvacı ybrci cbf 150 ci paketci elemanlarla 500 cc arasında ne alaka var...Kawasakının 100/125/250 simi varki millet alsın...olsada almazlar ama...
sen kebapcı olsan KAWASAKI ne alırdın mesela ...cevap bekliyorum
İşte o zaman bilo kardeş...Bende sana Nakedlerin kralının resmini koyam....
Madem reklam yapmak serbest......
Sevgili BBRR.....
Kawa nın hangi parçasını isterseniz haberim olsun..... Ertesi gün elinizde.... Bu bana mahsus bişey değil ama demek kimse bulamıyor:silent::silent:
:
valla denemesi bedava bana emme ve eksoz piyanosu bulsana şu an arayan bir arkadaş varda 2001 model.. demekki 1 aydan beri boşuna yatırıyo motorunu...![]()