YAMAHA TDM 900A kullanan varmı?

Yeni görev yerim de kullanacağım motorun YAMAHA TDM 900A olduğunu öğrendim.

Arkadaşlar arasında bunu kullananlar varsa bilgilerini paylaşırsa memnun olacağım.:cat:

Son düzenleme:
Bİ ARKADAŞIMDA TDM 850 VARDI HİÇ KULLANMAK NASİP OLMADI AMA ARTÇI OLDUM ARTÇI İÇİN GAYET RAHAT HATTA UZUN YOLDA MOLAYA İHTİYAÇ BİLE DUYULMAYABİLİR. aYRICA SÜRÜŞ OLARAK ARKADAŞIMIN TECRÜBELERİNİ DİLE GETİRDİĞİNDE ÖZELLİKLE VURGULADIĞI ÇOK DENGELİ VE KONTROLÜNÜNDE BİR OKADAR RAHAT OLDUĞUYDU DOLAYISIYLA ALMIŞ OLDUĞUM DUYUMLAR HEP OLUMLU YÖNDE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Çok Ama Çok İdeal Bİr Motor,denge Ve Vİraj Konusunda Bİraz Zayif Ama Performans Ve KivrakliĞi ŞehİrİÇİ Ve Şehİr DiŞinda MÜkemmele YakinlaŞtiriyor Motoru..,kazasiz Belasiz Kullanman DİleĞİyle.

Hocam GÖrev Ne??

Göreve gel :)

Hayırlı görevler kardeş Tdm o göreve göre gayet rahat bir motor olucak senin için emin ol.

Mete kanka seni unuturmuyum ben,izinden yeni döndüm izinde iken pek takılamadım :wiinkk:

Şovalye baba yakın zaman da İSTANBUL KAÇAKÇILIK şube de olacak zaten geldiğin de o bulur seni merak etme,:cat:

Yolun BODRUM tarafına düşerse beklerim,anladın sen onu.:cherry:

Mete kanka seni unuturmuyum ben,izinden yeni döndüm izinde iken pek takılamadım :wiinkk:

Şovalye baba yakın zaman da İSTANBUL KAÇAKÇILIK şube de olacak zaten geldiğin de o bulur seni merak etme,:cat:

Yolun BODRUM tarafına düşerse beklerim,anladın sen onu.:cherry:

yok kanka bende bu naz kapris birde koca kıç olduğu sürece şurdan şuraya gidemem...yahu motorun üzerinde bilşe üşengeclik başladı...:p

Şovalye abim demek buraya gelicek he...iyi valla...sevimdim...teşkilattan adamlarımız olacak...:p

Aynen öle teşkilat sağlam yani, artık ekibi kurarsınız istanbul da,fırsat buldukça bende gelmeye çalışırım.

Tabi motordan düşüp kolu bacağı kırmassak:p

Mete kanka bu Seyrantepe (ASLANTEPE) stadı ne zaman biter,

Stad ne zaman biterse ben istanbula o zaman gelirim,seninle beraber maça gideriz.:p

Mete kanka bu Seyrantepe (ASLANTEPE) stadı ne zaman biter,

Stad ne zaman biterse ben istanbula o zaman gelirim,seninle beraber maça gideriz.:p

abi valla ne diyim size artık bilmiyom...devlete beleş stad yaptırıyorsunuz karşılığında gıçıkırık Ali Sami Yeni veriyorsunuz...devletde göz göz göre bu kazığa göz yumuyor...olmadı ama...:p

benim eve 500 metre...

Olurmu len mecidiye köyün en değerli yerini devlete verdik,:p

Amanın ne güzel kanka maçtan sonra senin eve çay içmeye gideriz ne kadar yakınmış öle:cyclopsan

ayıpsın kanka...hem yan yol inşaatıda kısa zamanda bitecek neredeyse burnumun dibi...lojmanlarda otursaydık bu zamanlar maçı beleştepe hesabıda izlerdik ama lojman hakkımız 5 yıldı...95 te çıktık...beklerim öperim...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar