Dikkat Tehlike Var...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar bu motor olayında motor lafını duyan 2 adım gferi atıyor. Kimi seytan icadı, kimi ise canıma susamadım diyor. Tamam diyer tasıtlara göre biraz daha tehlikeli olabilir ama bu keyifi çıkarmıyacak kadar olamaz. Sonuçta arabayıda adam gibi kullanmassan canına mal olabilir motoruda adam gibi kullanmassan canına mal olabilir. Ben suna inanıyorum ki motorsikleti adam gibi kullanır ve tarafik kurallarına uyarsan arabadan daha tehlikesi az olabilir.

kesinlikle sıkışık durumlar ve diğer acil manevra gerektiren hmn hmn tüm durumlar için motosiklet her zmn avantajlı fkt kullanım dozunu kaçırmadıkça!!!
haa bu arada tunci kardeş senin motor işi ne zmna..

kesinlikle sıkışık durumlar ve diğer acil manevra gerektiren hmn hmn tüm durumlar için motosiklet her zmn avantajlı fkt kullanım dozunu kaçırmadıkça!!!
haa bu arada tunci kardeş senin motor işi ne zmna..

yarın alıyorum kardeşim ama şimdilik bi çinliden baslim dedim mondial 100 UKH alıyorum kısmetse

yalnız dikkat et zaten ilk motorun çok arıza çıkarıp soğutmasın seni motorundan :bounce:

yeni euro ncap testlerinden geçecek şekilde yapılan arabalar neredeyse başkaları için ölüm saçabiliyor. 6 yıl eski model arabalarla gerçek çarpışma testlerinde eski model arabadaki kişilerin şansı neredeyse hiç yok. çoğu araba kullanıcısı buna güvenerek trafikte istediği kadar dikkati dağınık gidebiliyor. nede olsa araba 5 yıldızlı güvenli ayrıca kaskoda herbişeyi ödüyor
adamın bir korkusu yokki dikkat etsin

yalnız dikkat et zaten ilk motorun çok arıza çıkarıp soğutmasın seni motorundan :bounce:

bu motoru suyu çıkana kadar kullanırım baktım biraz arıza olaylarına giriyo postalarım ondan sonra lırım bi honda rahat ederim idareten anlıcağın zaten ilk motorumu aldımğımda arızadan dolayı motordan soğuyacaksam ben hiç motor sevdalısı olmamısımdır ve elimede almama gerekir bu aleti dimi:)

Motor sürmek bir ayrıcalıktır bunu herkes anlayamaz...

helal olsun arkadasım.. Cinli al ki ilk motorun.. Calısma prensibi eksikleri fazlalıkları hataları sorunları nerden kaynaklanıyo bi oğrenirsin..Büyük cc ye geçince bu hata sundan kaynaklanıyo problem sunda dersin.. Bence baslangıc için en iddeal motor 2. el bi cin malı motor...

helal olsun arkadasım.. Cinli al ki ilk motorun.. Calısma prensibi eksikleri fazlalıkları hataları sorunları nerden kaynaklanıyo bi oğrenirsin..Büyük cc ye geçince bu hata sundan kaynaklanıyo problem sunda dersin.. Bence baslangıc için en iddeal motor 2. el bi cin malı motor...

çin malı dedigini 2. el alırsan bide garajdan çıkarırken bi sorun sokarken bi sorun artık heralde... onlar zaten ucuz ve yeterince uygun halde bence bide 2.el gereksiz

konun başlığı "dikkat tehlike var" topik içeriği motor dikkatlı kullanılırsa tehlike olmaz araba içinde aynı şey gecerli::sunny::sunny: tehlike bunun nesinde var bunu bilmeyen mi varr :p:p konunun geldiği yer 8 mesajda sıfır çınlı mı 2.el mi :mrgreen:
mtye oyun falan mı eklense milletin canı sıkılıo topik acıo :bounce:

konun başlığı "dikkat tehlike var" topik içeriği motor dikkatlı kullanılırsa tehlike olmaz araba içinde aynı şey gecerli::sunny::sunny: tehlike bunun nesinde var bunu bilmeyen mi varr :p:p konunun geldiği yer 8 mesajda sıfır çınlı mı 2.el mi :mrgreen:
mtye oyun falan mı eklense milletin canı sıkılıo topik acıo :bounce:

Haklısın kardeşim :silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar