[İzmir MT] 22 Haziran Ödüllü Bowling Turnuvası ve "Tshirt ümü ver artık" buluşması

arkadaşlar söz vermeme ve çok istememe rağmen elimde olmayan nedenlerle katılamadım organizasyona,çok özür dilerim:pr:

Moderatör (forrap)
Çoook güzel bir akşamdı çok eğlendik.Gelen,gelmek isteyip gelemeyen herkese teşekkürler:rendeer:
Umarım herkes eğlenmiştir.
Manisa'lı dostlarımıza ayrıca teşekkürler,bizler için o kadar yolu yine hiç düşünmeden geldiler:rendeer:
Bowling turnuvasını Ferhat (ironline) arkadaşımız kazandı.Kendisine ve daha önce ki tavla turnuvamızın birincisi Gürkay arkadaşımıza t-shirtlerini törenle teslim ettim:)
Fotoğraflar yarın arkadaşlar...

forrap yarın demiş ama ben hemen bikaç yükleme yapayım...yarın dewam ederiz...
Bu arada yine çok güzel bir buluşmaydı, manisadan yol yapanlara teşekkürler...Her toplantı bir öncekinden daha güzel geçermi kardeşim :mrgreen::rendeer:

Bikaç tane ekleyip yatıcaktım başlamışken yüklemiş oldum hepsini gerçi sırası karışık oldu resimlerin gecenin akışına uymadı ama altta saat te yazıyo ordan sıralama yaparsınız :)...Manisa MT evine varmadan resimler yüklenmiştir :)

Son düzenleme:
teşekkürler kardeşim...hedowich ve babyface(erhan)tam bi tiyatro adamı sanat adamı bunlar:mrgreen: ne karakter atmış adamlar yaa pozlara bak :) gece mükemmeldi bowling turnuvasından tutun pasaportta kömürde kahveye nargileye,sonrası ooz'da kurtlarımızı dökmeye kadar...:cat:

Moderatör (forrap)
chatkut,eline sağlık.
Bende akşama doğru atarım üç beş bişeyler:)

kim kazandı acaba:silent::silent::silent::silent::silent:

IRONLINE kazandıııııııııı
aşkımı buradan tebrik ediyoruuuuuuuuuuum t-shirtüde kaptık :rendeer::rendeer::rendeer:

süpppppeeeerrr bir akşamdı canım arkadaşlarım çok eğlendik. manisalı arkadaşlar ayağınıza sağlık. tüm arkadaşlar yüreğinize sağlık. bu güzel toplantıların devamını diliyorum.
sevgili forrap sana ayrıca teşekkür ediyoruz. herşey çok güzeldi.
sevgiler

Son düzenleme:
s6000629ht1jd3.jpg

Kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaa başım döndü napimmmmmm :queen: Pc yi çeviriyorum olmuyor, yan dönüyorum olmuyor, en iyisi ben düzelteyim dedimmmm :queen:

Öptüm ikinizi de :) Selin'ciğime selamlar... :wiinkk:

İZMİR MT Şule abla başta olmak üzere hepinize sevgilerrrrrrr :rendeer:

walla çok güzel bi akşamdı.forrap'a ve emeği geçen herkeze teşekkürler.gelen ,gelemeyen herkeze sonsuz sevgi ve saygılar.en kısa zamanda yine görüşmek dileğiyle :rendeer:

forrap başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkürler,malesef dun gece çok yanınızda kalamadım bowlıngte uhte kaldı valla:) 2.side olur bunun zaten:p manisadan gelen dostlarımızında ayagına sağlık.:rendeer:

Kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaa başım döndü napimmmmmm :queen: Pc yi çeviriyorum olmuyor, yan dönüyorum olmuyor, en iyisi ben düzelteyim dedimmmm :queen:

Öptüm ikinizi de :) Selin'ciğime selamlar... :wiinkk:

İZMİR MT Şule abla başta olmak üzere hepinize sevgilerrrrrrr :rendeer:

Ben gece uykusuzluk yorgunluk falan resimleri çevirmek için uğraşmamışım :) eline sağlık

Gene çok eğlenceli ve güzel bir akşamdı.. İnanılmazz güldükk eğlendikk.. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.. :cat: :rendeer:
Manisa MT süpersinizz iyi ki geldiniz.. :rendeer:
Bu arada Fotolar da süperr elinize emeğinize sağlık..

içimmm gittiiii fotoğraflaraaaa
gene vurmuşsunuz eğlenceninnn dibineeee
tşörtler ççooookkk güzelll

herşey çok başarılı olmuş arkadaşlar..
gelemesemde kalbim sizlerleydi...affedin...

cok guzel bi geceydi, aksam da oyleydi sizlerin sayesinde :mrgreen:
haftaya bulusma yerini ben seciyorum Bursada bir mekan.. hem bana eslik etmis olursunuz..

Çok güzel bi geceydi iyi eğlendik, emeği geçen herkese özellikle forrapa teşekkürler. En kısa zamanda görüşmek üzere:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar