kendi motorunda _tamir_ _servis_ yapmak bence zevkli bi' is. tamirciye verecegin parayla kendine tamir malzemesi falan alabilirsin mesela. edindigin tecrübe de yanina kär kalir.
dostum bence motoru yıkamak çok zevkli olabilir...orada özel garajın varsa ne mutlu sana...ama ben motoru sokacak bir delik arıyorum ve kapımın önünde altına yatıp veya eğilip nesi var gibilerinden çözümler üretemiyorum...ha yıkamaktan bile zevk almıyorum...nedeni parayla ıkatmak daha zahmetsiz...motor aşkı demek inciğini boncuğunu kurcalamak değil bana göre...ha makinen büyükse servis harici fantaziler içine girmemek lazım...yağı değiştirmeye neden meraklsınız anlamıyorum...yağ değiştirince bişeyler yapmış olmanın verdiği hazla dahamı mutlu olunuyor...servis kavramının dahada oturmasını umduğum zannettiğim bir ülkede yaşayan sen galiba Türk olduğunu bariz bi şekilde hissettiriyorsun...
şimdi ne alaka deme...
servisten arkadaşımı aradım...gerekeni yarın yapıcaz...hemen önerileni koyacağız...kendiside rahatsız oldu durumdan...motorda garip ısınmalar var...vs vs...
tamir malzemesi zaten kaç kuruş ederki bu arada...aldığında sele altında ihtiyacın olan herşey var...kompresör alacak değiliz herhalde...veya tamirhane kuracak malzemeyi ne yaparız...
muhtemelen Dıscoveryde Amerıkan chopperı fazla izliyorsunuz...etkileniyorsunuz...:queen:
bomba soru...yağ tapasının dişlilerinin hassaslığı hakkında ne fikrin olabilir...bu dişlilerden biri yalama olursa sıyrılırsa halin nice olur...:bounce:bence o dişlileri gör incele bu tecrübe sana yeter...
Son düzenleme: