Boş vitese geçirmek için en etkili yöndem debyajı sıkarken hafif gaz verip boş vitese almaya çalışın.sonuç yüz güldürücü olacaktır...
Arkadaşlar geçen hafta birçok şey öğrendiğim keeway imi satıp honda 900 hornet aldım. Allah herkese istediği motora binmeyi nasip etsin. Tüm keeway kullanan arkadaşlara izmit ten selamlar... Bu topicden kopmak kolay olmuyor...
ya abicim bir sl kullanıcısı olarak sizlerle hiç tanışamadım bu konu başlığınıda ihmal ettim ben serhat kartalda oturuyorum özellikle obkavi abimizle tanışmak istiyorum sizlerle tanışmayı çok isterim .. benimde motorla ilgili bazı sorunlarım var ...
arkadaşlar cümleten iyi akşamlar..
uzun zamandır burayı takip ediyorum. 22 yaşındayım hala maddi olarak aileme bağlı yaşıyorum üniversite öğrencisiyim. artık sabrım tükendi, bende bir sl 150 alıp aranıza katılmak istiyorum. gerçi fiilen aranızda olamasamda hep aynı heyecanı, duyguları sizinle yaşıyorum monitorumun karşısında. yeni motosiklet alan arkadaşın heyecanını ya da modifiye yapanın sevincini arıza çıkanın üzüntüsünü bende yaşıyorum burda. hepinize çok özeniyorum inşallah seneye okulumla beraber çalışmayı düşünüyorum ve tahminimce 7-8 ay içinde bi sl parası biriktiririm. tabi bu arada bizimkiler bana acıyıp almaya karar verirlerse o başka. çok güzel bi arkadaşlık ortamı sağladınız inşallah hiç bozulmaz. sevgiyle saygıyla takip ediyorum sizleri. en kısa zamanda buluşmalarınız da görüşmek dileğiyle..
en kısa zamanda olur isteğin umarım sevgili arkadaşım.herşey bazen bi anda olumlu gelişebilio...
ooooooouuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwww gece naber nerelerdesin??????
schism iyi dileklerin için çok teşekkur ederim allah bir kapı açar umarım senin için motoruna hayırlısıyla kavuşurusun toplantılarımız takvime bağlandığında bekleriz elbette ortamımız herzaman kaliteli sohbet ve paylaşım dostluk amaçlı olmuştur bekleriz toplantılarımıza..