Finansbank Kredi

SELAM ARKADAŞLAR.Sizlere mağdur duruma düştüm bir konuyla ilgili olarak yardım
istiyorum.Benim FİNANSBANKdan eşime çıkartmış olduğum ek kart üzerinden
internetten alışveriş yapılmış 278 dolar wirecard.com olarak dönem içi hareketler
bölümünde tesadüfen gördüm ekstrem kesilmemişti henüz bankayı aradım ek
kartı iptal ettiler.Benden itiraz dilekçesi yazmamı ve bunu merkezlerine fakslamamı
istediler ve bende yolladım 4-5 hafta içinde belli olur dediler.Arkadaşlar hiç bir
şekilde böyle bir alışveriş yapmadık konuyla ilgili beni aydınlatacak bilgisi olan
bankacılıkla veya tanıdığı olan yardımlarınızı bekliyorum.TEŞEKKÜRLER.

Son düzenleme:
kartınız bir şekilde kopyalanmış, alışveriş yapmış olduğunuz bir siteden bilgileriniz çalınmış ya da bilgidayarınızdan çalınmış olabilir.

Benzeri bir durum benim başıma gelmişti.

Garanti bankasi kredi kartımın internet şubesinde dönem içi işlemlerine bakarken 200 YTL T..... KONTUR YUKLEME seklinde harcama gordum. Bunu ben yapmamistim. Musteri hizmetlerini aradim durumu bildirdim. Kartımı kullanıma kapatıp yenisini gönderdiler. Dilekce yazmamı istediler yazdım faxladım. 1 hafta sonra, başvurumu aldıklarını durumu incelediklerini söyleyen bir mektup aldım.

20-30 gün sonra da bu harcamanın hesap ekstreme yansımadığını gördüm...

dilerim sizinki de böyle kolay olur...

Teşekkürler arkadaşlar bilgilerim çalınmış ise bana ödetirler galiba cartal umarım
senin gibi kolay olur çok canım sıkılıyo bu duruma yavf bakalım ne olcak.

Yazılı olarak ihtiraz etsin eşin, eğer bi alışverişin yoksa iptal ederler.

Teşekkürler arkadaşlar bilgilerim çalınmış ise bana ödetirler galiba cartal umarım
senin gibi kolay olur çok canım sıkılıyo bu duruma yavf bakalım ne olcak.

kesinlikle ödemezsin...nedeni kartının bu tür art niyetli işlemlere karşı sigortalı olması...yazılı olarak müşteri hizmetlerine itiraz et...telefon ettim kart iptal oldu şimdi napıcam deme...dilekçe şeklinde bu işlemi yapmadığına dair yazılı belge faksla...1 ay içinde sana geri dönülüp olay çözülür....bu harcamadan sorumlu tutulamazsın...ama kredi kartı verdiğiniz uzattığınız esnafa tiplere dikkat edin...kart nosunu ve arkadaki noyu okumasına izin vermeyin...dikkatli olun uyanık olun...

son düzenlemedelerde hatırladığım kadarıyla tutarın bir miktarından sorumlu olabilirsin...ama çalınma olayında geçerlidir...burada sanal dolandırıcılık var...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir sorun çıkmıyor merak etmeyin.
Zaten bu konuyla ilgili yargı kararı da var yanlış hatırlamıyorsam.

kredi kartları iki şekilde kullanılıyor.birincisi kartın kendisinin makinadan geçirilmesi

ikincisi kart numarasının girilmesi ikincisine bankacılıkta mailorder diyorlar

bankanıza mailordersistemini kapatma talimatı verin

internet alışverişlerini sanal kartla yapın:cat:

kesinlikle ödemezsin...nedeni kartının bu tür art niyetli işlemlere karşı sigortalı olması...yazılı olarak müşteri hizmetlerine itiraz et...telefon ettim kart iptal oldu şimdi napıcam deme...dilekçe şeklinde bu işlemi yapmadığına dair yazılı belge faksla...1 ay içinde sana geri dönülüp olay çözülür....bu harcamadan sorumlu tutulamazsın...ama kredi kartı verdiğiniz uzattığınız esnafa tiplere dikkat edin...kart nosunu ve arkadaki noyu okumasına izin vermeyin...dikkatli olun uyanık olun...

son düzenlemedelerde hatırladığım kadarıyla tutarın bir miktarından sorumlu olabilirsin...ama çalınma olayında geçerlidir...burada sanal dolandırıcılık var...

teşekkürler metehan verdiğin bilgiler için itiraz dilekçesini yolladım hemen faksla.
Şu an inceleme sürecinde bekliyorum bakalım.

İtiraz dilekçenin bir örneğini (faks çektiğine göre aslını) mutlaka sakla, ayrıca fask çektiğin makinadan bir onay çıktısı al. Normalde sorun çıkmaz ama olur ya itiraz etmediniz falan derler, aslında noter kanalıyla ihtarname çekmek en sağlam yol bu durumlarda ama masraflı tabi, itiraz dilekçesi ulaştığıysa bankaya ve kabul ediyorlarsa aldıklarını (teyit al) sorun çıkmaması lazım. Ben bunları ispat hukuku açısından ek bilgi olarak paylaşayım dedim. Geçmiş olsun ayrıca ....

Saol ENDER seninde söylediğin gibi itiraz dilekçesi aslını saklıyorum ve yolladığım
dilekçeninde ellerine geçtiği onayınıda aldım teşekkürler dostum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar