jameika34' Alıntı:Kısmet olursa kahvaltıdayım. :queen:
Yavaş yavaş öneri ve fikirler ortaya çıkmaya başlamış ben İstanbul'da yokken. Bugün geldim hemen foruma girip okuyayım dedim. Evet arkadaşlar ben Çanakkale/Gökçeada derken tabiki bu bir öneri olarak ortaya attım bunun üzerinde tartışılır ve başka biryerde olabilir benim için hiçbir sakınca yok tabi onun için zaten önerilerinizi bekliyorum diye yazmıştım. Evet bir arkadaşımızında(tunç_83) belirttiği gibi Kabatepe/Çanakkale'de gençlik kampı var oradaya gidebilir ve kalabiliriz ben daha önce kaldım ve biliyorum.Veyahut daha başka yerlerde kamp yapabiliriz yeterki öneri olsun ve katılım olsun. Tarihe gelince benim düşüncem Temmuz ay'ının ilk haftası yani 06.07.2007 Cuma günü diye düşünüyorum.Nedenine gelince birçok arkadaşımız maaşlı olduğu için hem ogüne kadar maaşlarınıda almış olur diye düşünüyorum. Yine gidiş tarihini bir toplantı yaptığımızda görüşlerimizi bildirerek kararlaştıralım diyorum.
Not. Kamp malzemelerini öyle yüksek fiyatlara alacağınızı sakın sanmayın tahtakale'de inanılmaz fiyatlara pazarlık üsulü çook uygun şeyler alacağımızı biliyorum.Katılımlar kesinleşsin ben bunun araştırmasını yapcam benim dışımdada arkadaşlarımızın zaten araştırma yapmalarınıda bekliyorum nekadar uygun alırsak okadar kazanç bizim için. Hadi ozaman şimdiden başlayalım liste oluşturmaya...
Kamp Tarihi..................... 06.07.2007 Cuma (Tarih kesin olmamakla birlikte görüşlere açıktır.)
Kamp Yeri........................ Çanakkale/Gökçeada (Görüş ve fikirlere açık)
Katılımcı Listesi
---------------------------------------
1. jameika34 ve artçısı
Kısmet olursa kahvaltıdayım. :queen:
ya millet çok sessiz kalıyoruz artıkın yaw hayırdır...2.sayfalara bile düşebiliyor topic bu arada deli gibi motomaxi arıyorum garanti kapsamından 2 parça değişcek hala yollamadılar ya beleş ya ondan sanırım paralı olsa ertesi gün gelmişti parçalar...r:
Arkadaşlar geçen hafta birçok şey öğrendiğim keeway imi satıp honda 900 hornet aldım. Allah herkese istediği motora binmeyi nasip etsin. Tüm keeway kullanan arkadaşlara izmit ten selamlar... Bu topicden kopmak kolay olmuyor...
valla doğru kaç gündür giriyom siteye okuycak yazı olmuyo.
hakan abi cuma çıkış saatini de bildiricekmisin yoksa swortta kahvaltıdamı konuşuruz...:silent: