MovistaRR

motosiklet güzel fotolar ayrı bi güzel ..tebrik ederim:rendeer: kazasız belasız kullanman dileğiyle

hayırlı olsun kazasız sürüşler ama kasksız foto koyma ıstersen senın yerınde olsam pıstte yarışırım bu makına ıle

Güzel yorumlarınız için teşekkürler kasksız fotoğraflar için kusura bakmayın
Farları çiftlemeye gerek yok zaten çift beyin uzunlardada kısalardada xenon var ama ben yakmıyorum fazla aydınlatıyor diğer insanları rahatsız ediyor..

Arkadaş sanki sevgilsini anlatmış gibi , motorun resimleride harika özenle çekilmiş. Güle güle kullan , nazarlık as biyere diyeceğim ama motor nazrlık renginde .

img4997copytg6.jpg

hocam resimler gerçekden çok guzel. allah boyanı asfalta deydirmesin. ama benim takıldığım bi resim oldu bu resim Photoshop'mu yoksa 3 tane movistar'mı buldun bi yerlerden :queen: tekrar kazasız belasız suruşler dilerim. KASK önemli :bounce: :cat: seninde bildiğin gibi...

Son düzenleme:
güzel de kelimemi süpper süpper,

allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin,

img4997copytg6.jpg

hocam resimler gerçekden çok guzel. allah boyanı asfalta deydirmesin. ama benim takıldığım bi resim oldu bu resim Photoshop'mu yoksa 3 tane movistar'mı buldun bi yerlerden :queen: tekrar kazasız belasız suruşler dilerim. KASK önemli :bounce: :cat: seninde bildiğin gibi...

Hayır tabikide 3 tane movistar bulmadım :)

Tripodun üstüne fotoğraf makinasını sabitleyerek aynı karede farklı pozlarda çektik motorsikleti.. Çekerken böyle birşey yapıcağımızı düşünerek çektik tabiki..
Sonrada photoshopla 3 ayrı resmi tek resime 3 motoruda aynı kareye almış olduk :cat:

Güzel yorumlarınız için teşekkürler kasksız fotoğraflar için kusura bakmayın
Farları çiftlemeye gerek yok zaten çift beyin uzunlardada kısalardada xenon var ama ben yakmıyorum fazla aydınlatıyor diğer insanları rahatsız ediyor..

kardeş senden bahsetmiyorum:)
hondadan bahsediyorum tek gözlü korsan gibi ...çift daha hoş olur (araba mantığı )...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baya yakışıklı duruyor hayırlı olsun

kardeş senden bahsetmiyorum:)
hondadan bahsediyorum tek gözlü korsan gibi ...çift daha hoş olur (araba mantığı )...

Doğru sölüyorsun bende aşırı derecede simetri hastalığı vardır birşeyden sağda oldumu sol taraftada aynısından olucak gibi.. Ama gerçekten nedenini bilmiyorum şimdi tek tarafta yanması hoşuma gidiyor uzunları yakmıyorum aykırı geliyor tek farın yanması hoşuma gidiyor ilginç :)

güzel motor..Allah kaza bela vermesinn.. motorla uğraşmazken bu tek far yakan motorlar hakkındaki düşüncem; "bu yeni motorlarında hep bi farı patlakmı oluyor yahu" diyordum.. meğersem bi nedeni varmış...sonradan öğrenmiştim.. bi ara hergün görmeye başlıyınca yahu bu motorda hep benimi takip ediyor diye şüpheye bile düşmüştüm..:mrgreen::cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar