selamlar

herkese selamlar forumu uzun zamandır takip ediyodum çok seviyeli ve düzenli bi forum aranıza katılmak istedim bende:)

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin:wiinkk:
Kendin hakkında biraz daha bilgi versen seni tanımamız açısından daha iyi olurdu(neredensin,iş-okul,yaş vb.).

adım abdullah çalışıyorum eliyetimi daha 2 gün önce alıştırma amaçlı keeway arn scooter aldım bilgisayar teknik servis işiyle ugraşıyorum

ne yani bu kadarmı...seni tanıdıkmı yani şimdi...nasıl tanışıcaz...biraz detay lütfen...:rendeer:

ne yani bu kadarmı...seni tanıdıkmı yani şimdi...nasıl tanışıcaz...biraz detay lütfen...:rendeer:

istanbulda oturuyorum 26 yaşındayım motorsikletlere eskiden beri ilgim vardı ama aile yüzünden alamıyodum ama sonunda bi şekilde kandırdım ve aldım:) bu kadar

iyi yapmışsın.zaten bir motor tutkununu kimse engelleyemez.aramıza hoş geldin :wiinkk:

selam arkadaşım bende yeni üyeyim hoş bulduk:cherry:.herkese kazasız belasız sürüşler

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Hoşgeldin Broooo :bounce: ( Brooo'yu sırf minimum 25 karakter dolsun die uzattim heaaa :queen: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar