[Manisa MT] 22 Haziran Ödüllü Bowling Turnuvası'na katılıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben motosiklet ile hanım ile beraber geliyorum...GÜRKAY'da hanımı ile motosiklet ile geliyor.iski hanımı kandırabilirse o'da +1 gelecek :p
herkes gelecek işte ... :)

tamamdır kardeşim hepinizi bekliyoruz ona göre. gece kömürde kahve ve nargile keyfi de yapacaz.

İş yerinden izini kopardım, sabahta göksunu devresi için İzmire uçucaz oldu oldu butoplantı çok zevkli geçicek vallaaaaaaaa:queen:

Tamamdır:) Bende + 1 geleceğim:)
Aile havasında olacak tam anlamıyla(biz zaten bir aileyiz ama bu tam anlamıyla aile :)):)

Acress,bir kız vardııı canı sıkılaaan canı sıkılaaan,fotoda mod a kulak yaptıııı sıkıntı gitti sıkıntı gittiiii:)Tabi ki sınav haftasına ayarlıyacağım buluşmayı.Sen o kulağı yaparken o fotoğrafta bunları düşünmeliydin:)Anladın sen onu...

öle olsun bakalım forrapımız :cat:sitede sen ne dersen o olur tabi neyse cuma günü nasılsa gene foto cekilir sende bunu unutma :p:wiinkk:

ben motosiklet ile hanım ile beraber geliyorum...GÜRKAY'da hanımı ile motosiklet ile geliyor.iski hanımı kandırabilirse o'da +1 gelecek :p
herkes gelecek işte ... :)

abi çok güzel ya süper olucak bu toplantı inşallah yaşasın!!!::pulp::::160::

Son düzenleme:
bizim(İZMİR-MANİSA) toplantılar nedense hem aile havasında hemde etkinlik havasında oluyor.Fark yaratan bu grupların güzel ,temiz ,dürüst insanları...

Moderatör (forrap)
Lodos::biggrinn::haapppy:::alkiis::
Bunlar daha ara sıcaklar,ana yemeklere geçtiğimizde herkes iç çekerek bizi izliyor olacak,şimdikinden daha da fazlalaşmış bir şekilde...

umutus ve acress gelmenize çok sevindim:)Orada görüşürüz...

dostlar beni bağışlayın yaa,,şu an muğladayım..acil bir durumdan dolayı buraya gelmek zorunda kaldım..yarın akşam kadar yetişebilirsem,,hiltona gelicem..

Moderatör (forrap)
Hadi yaa :silent: Umarım önemli bir konu değildir.Bekliyoruz yine de yetişebilirsen:cat:

forrap, park yeri olayını hallettinmi...hiltonun ana resepsiyon giriştemi buluşulcak yoksa başka bi yerden mi giriliyor bu planet bowlinge...yoksa yanda otopark girişi vardı sanırım oradamı buluşulcak..?

Moderatör (forrap)
Gelen,gelmek isteyip gelemeyen bütün dostlarımıza teşekkürler...
Sohbet iki başlıkta devam etmesin,aşağıdaki linkten devam edelim(fotoğraflar lodos un da dediği gibi orada:));
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/32702-%5Bizmir-mt%5D-22-haziran-odullu-bowling-turnuvasi-ve-%22tshirt-umu-ver-artik%22-bulusmasi-5.html

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Bu topic amacına ulaşmıştır.Diğer linkten devam ediniz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar