viper_1 & Kütahya Kaçamağı... :P

Selamlar.

Bugün ; sebebi malum ::blushani , Kütahya'ya gitmem gerekti.

18062007007vb6.jpg

ee hazır gitmişken tabi Kütahya MT'nin hatrı sayılır üyeleri, MT dostlarıma uğramadan gelmek olmaz dedim. :)

Önce alpaslan (alplion) ile irtibat kurdum. Saolsun hemen geldi.
Dükkana gittik. Soğuk limonata içtikten sonra ; tatlı ikram etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum.:rendeer: Dükkanı kapattı. Diğer arkadaşların yanına beraber gittik...

Alpaslan ile Hayati Abi'nin yanına geçtik. Hayati abiyi makamında ziyaret ettim. Çayını içtik.

18062007008ik6.jpg

Oradan Mustafa abi'nin yanına geçtik. Çaylar için Mustafa abiye , muhabbet için alplion ve oldwolf , iş çıkışında bize tekrar katılan hayati abiye çok teşekkür ediyorum... :cat:

18062007010jq6.jpg

Birkaç foto'da hayati abide var... :p:p Onları da isterük... :mrgreen:

Son düzenleme:
Vayyy Yavvv Hani Basla Resim Yokmu Burda Banane Banane Resim Isterizzzzzz:p

viper_1 paylaşım için sagol. fakat bukadar mı az resim çekilir beee. insan kütahyanın sagından solundan 3-5 resim atar. koskoca kütahyada manzara tarihi mekan vss. hiç birşey yok yanii:p:mrgreen:

Volkancım her zaman bekleriz.
Bendeki resimlerde fazla değil ama sanırım ancak yarın olur,yükleyeceğim mutlaka.CBF Çok güzel bi motor.Uzun yıllar sağlıkla,kazasız ve belasız binmeni dilerim...

güzel bi kaçamak yapmışsın...paylaşım için sağol...CBF'de yolda pek sağlam duruyo hani...kaç km oldu bu arada...:silent:

Eski bir arkadaşı ziyaret. :) Ufak bir görüşme. Hasret giderme ve tekrar ayrılık... :pale:

Küçük kaçamağın devam resimleri

Volkan'ın çektiği pozun benim kameradan görünen hali;

dsc00231sk7.jpg

İşten çıkınca yarım saat içinde Mustafa'nın dükkanında yakaladım onları

dsc00234wi8.jpg

Ve Volkan'a el sallarken,ardından su dökerken.İkincisinin resimlerini koyamıycam:queen:
dsc00235zf4.jpg

volkan sana cok teşekkür ederiz bizi es gecmediğin icin her zaman bekleriz ayrıca eskişehirli arkadaşlar ne zaman gelmeyi düşünüyor ???

dostum tanışmıyoruz ama kütahya ya gittiğin için msj atıyorum sana.çünkü orada tam 5 senem gecti ögrencilik yıllarımda.çok seviyorum oraları.bu arada CBF asla gibi duruyor kükremeye hazır.. allah kaza bela vermeden uzun süre kullanırsın inş.

volkan sana cok teşekkür ederiz bizi es gecmediğin icin her zaman bekleriz ayrıca eskişehirli arkadaşlar ne zaman gelmeyi düşünüyor ???

İlginizden dolayı asıl ben size çok teşekkür ediyorum!

Abi ; KPSS sınavından sonra (Muhtemelen temmuzun ilk haftaları) kahvaltıya gelmeyi düşünüyoruz! :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar