- Konu Yazar
Yine herzamanki olduğu gibi toplu bir şekilde çevirmeye girdik.
Polisin kimlik ve belge sorgulamasından sonra, ekibin başındaki polis yine beni buldu ve yanıma geldi.
Polis : Kardeşim siz kimsiniz?
Tabi bende ses yok. Çünkü birşey diyemiyorum. Hakkımı savunacak bir gerekçe yok.!
Ben : "3 - 5 motor toplandık geziyoruz." demekle yetindim.
Polis : Bayram değil, seyran değil. Miting yok. Yürüyüş yok. Neden toplu geziyorsunuz?
Yine sadece polisi dinliyorum...
Polis : Vatandaş şikayetçi oluyor. Yine sizin başınızı yakarız.
Artık kızmaya başladım.
Ben : O zaman hiç gezmeyelim.
Polis : Hayır efendim toplu gezmeyin. Bu ne böyle. Çıkın 2 motor gezin....
Ben devam etsem o da devam edecek. Vazife başındaki memura saygıdan. Sessiz kaldım. Ve çektik gittik...
---
Eleştri yapmayacam. Sadece hukukçu, polis vb. kanun yönetmelik bilen arkadaşlar akıl versin. Elimden geleni yapıp bu işe çözüm bulacağım...
Bu sefer çok sinirlendim. Bu kaçıncı oluyor!
Bu işten anlayan bir arkadaştan ricamdır. Bir akıl versin. Ne yapalım! Dernek mi kuralım. Dilekçe mi yazalım. Plaka ve ruhsatları emniyete mi onaylatalım????
Polisin kimlik ve belge sorgulamasından sonra, ekibin başındaki polis yine beni buldu ve yanıma geldi.
Polis : Kardeşim siz kimsiniz?
Tabi bende ses yok. Çünkü birşey diyemiyorum. Hakkımı savunacak bir gerekçe yok.!
Ben : "3 - 5 motor toplandık geziyoruz." demekle yetindim.
Polis : Bayram değil, seyran değil. Miting yok. Yürüyüş yok. Neden toplu geziyorsunuz?
Yine sadece polisi dinliyorum...
Polis : Vatandaş şikayetçi oluyor. Yine sizin başınızı yakarız.
Artık kızmaya başladım.
Ben : O zaman hiç gezmeyelim.
Polis : Hayır efendim toplu gezmeyin. Bu ne böyle. Çıkın 2 motor gezin....
Ben devam etsem o da devam edecek. Vazife başındaki memura saygıdan. Sessiz kaldım. Ve çektik gittik...
---
Eleştri yapmayacam. Sadece hukukçu, polis vb. kanun yönetmelik bilen arkadaşlar akıl versin. Elimden geleni yapıp bu işe çözüm bulacağım...
Bu sefer çok sinirlendim. Bu kaçıncı oluyor!
Bu işten anlayan bir arkadaştan ricamdır. Bir akıl versin. Ne yapalım! Dernek mi kuralım. Dilekçe mi yazalım. Plaka ve ruhsatları emniyete mi onaylatalım????
Son düzenleme: