selamlar
Biraz bıraktık ruhşencim le sardırmışınız.....Helal valla...Ama aynı zamanda tebrik ediyorum...Bu kadar tartışıp ta kavga çıkmadan seviyeli yazmanıza hayran kaldım...Ben olsam meteyi gırtlaklamıştım....

r:

r:
Sana eğitimi vericem...Müsait zamanda ara beni...Akşamları olur hafta sonu olur....Ne zaman istersen...Katıl artık gezilere toplantılara...:cat:
Valla bir bakayım dedim tüm mesajlar silinmiş.. Ama teşekkür ederim Alper abi ben bu cumartesi pazar boşum, elim de iyileşmeye başladı, müsait olursan neden olmasın. Bu arada ayıp ettin abi motosikletten bulaşacaksa hiç bulaşmasın adamlık
Ben sana söylemiştim hatırlarsan, seni görünce bu adamdan alınır motosiklet sorun olmaz diye düşündüğümü
Asıl ben seni tebrik ediyorum R3N, sevgi ve saygını koruduğundan dolayı. Adım gencay; umarım tanışırız.
Üzüldüğüm nokta bizim konuşmalarımız yüzünden şehitler ile ilgili tüm yazılanların da silinmiş olması. Olmadı gerçekten, gerçi bence silinecek hiç bir şey de yoktu, orası ayrı. Topiğin güme gittiğini düşünüp hayıflanan arkadaşlar üzülmesin cidden. Biz buradayız ortadan kalkan bir şey yok. Kimsenin de atasını unuttuğu yok. Herkesin sonuçta bir akrabası şehit yada gazi. Ben gazi torunuyum mesela. Hala koreden tatil kampı teklifleri geliyor anneanneme. Ha gönül isterdi askerimiz korede hiç olmasaydı ama biz yine de vatan sağolsun diyoruz. aynı biz vurulsaydık söyleyeceğimiz gibi.. Geçenlerde televizyonda gazilerimizle ilgili çok güzel bir programımız vardı. sanırım buradaki bir kaç kardeşimizi de ateşledi açtılar düşüncelerini. her ne kadar ben izlediğimde oldukça üzülsemde.. sonuçta vatanı için kendini feda eden arkadaşlarımıza hakettikleri saygıyı ve sevgiyi göstermeliyiz.
Sanırım bu kadar konuştuktan sonra birşeyler yapamazsak gazi ve şehit kardeşlerimiz için cidden ayıp olur. O zaman işte yazık bize, kuru kalabalıktan öteye geçememişiz derim. Ama benim kanımca gazilere öncelik vermeliyiz.
Olmazsa bir ara bir beyin fırtınası yapalım bakalım çok iyi bir fikir çıkarabilecekmiyiz?