konu hakkında yorumu olan varmı
merhaba arkadaşlar Motorsiklet Muayene Geçerlilik Süremi uzattırmak için http://trafik.izmirpolis.gov.tr adresini incelerken "Sorularınız" başlığı altında
Sorulma Tarih Ve Saati 14.06.2006 15:41:08
Konusu Soru Sahibinin Mail Adresi Soran İP
TRAFİK ŞUBE İŞLEMLERİ hdemirozer@ --- --- 85. --- --- ---
mayıs 2006 motosiklet vizemi yaptırdım 1 yıllık yapıldı 1/1/2006 tarihinden itibaren motosiklet vizeleri 2 yılda bir acente motosikletlerde 3 yıl olarak resmi gazetede yayınlandığı söylendi istanbulda bu şekilde yapıldığı bilgisi var bu konuda bilgi alabilirmiyim
CEvaben:
Karayolları muayene istasyonunda vize süresi ne kadar verilmişse tescil Birimleri bu süreyi ruhsatınıza işler.Uygulamada bir aksaklık yada yanlışlık var ise karayolları muayene istasyonuna danışınız....
Şeklinde bir konuya rastladım benim
Araç Bilgilerim
Marka :mondial
Model :2005
Belge Tarihi : 16/08/05
bu konuda kafam iyice karışdı ne yapmalıyım sizce? vize tarihim geçti ve yakalanırsam cezası 400 ytl ve araç kapatma şeklinde duydum. Bu arada motorsiklet vize harcı ne kadar bilen varmı?
Emsal olarak aynı işlemi yapmış olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.. şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar 10.08.2005 tescil tarihli motorumun,ilk muayene geçerlilik süresi 10.08.2006 olarak yazıyordu.Ama 2005 ocak ayından itibaren geçerli olacak kanuna göre ilk muayene geçerlilik süresi 3 yıldı.Bende gittim ilçe trafiğe başvurdum.Tabi elimde belgeler,kanıtlarda var.Paşa paşa süreyi 3 yıla uzattılar.yani 10.08.2008 olarak değiştirdiler.Yoksa iki yıl motorumu muayeneye sokup yaklaşık 120-130 ytl ücret ödeyecektim.Aman arkadaşlar elinizde belgeler kanıtlar varsa sizde her zaman hakkınızı arayın.
merhaba arkadaşlar Motorsiklet Muayene Geçerlilik Süremi uzattırmak için http://trafik.izmirpolis.gov.tr adresini incelerken "Sorularınız" başlığı altında
Sorulma Tarih Ve Saati 14.06.2006 15:41:08
Konusu Soru Sahibinin Mail Adresi Soran İP
TRAFİK ŞUBE İŞLEMLERİ hdemirozer@ --- --- 85. --- --- ---
mayıs 2006 motosiklet vizemi yaptırdım 1 yıllık yapıldı 1/1/2006 tarihinden itibaren motosiklet vizeleri 2 yılda bir acente motosikletlerde 3 yıl olarak resmi gazetede yayınlandığı söylendi istanbulda bu şekilde yapıldığı bilgisi var bu konuda bilgi alabilirmiyim
CEvaben:
Karayolları muayene istasyonunda vize süresi ne kadar verilmişse tescil Birimleri bu süreyi ruhsatınıza işler.Uygulamada bir aksaklık yada yanlışlık var ise karayolları muayene istasyonuna danışınız....
Şeklinde bir konuya rastladım benim
Araç Bilgilerim
Marka :mondial
Model :2005
Belge Tarihi : 16/08/05
bu konuda kafam iyice karışdı ne yapmalıyım sizce? vize tarihim geçti ve yakalanırsam cezası 400 ytl ve araç kapatma şeklinde duydum. Bu arada motorsiklet vize harcı ne kadar bilen varmı?
Emsal olarak aynı işlemi yapmış olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.. şimdiden teşekkürler..