merhaba

vay kardeşim hoş geldin...eski komşum kankam...seni aramızda görmek ne güzel...burası güzel bi portaldır...motor üstüne çok şey bulucaksın forumlarda...tekrar aramıza hoşgeldin...:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım aramıza hoşgeldin:rendeer:... kalıcı olman dileğiyle....

eh faruk şimdi bize biraz daha detaylı bilgi vermen lazım...mesela motosiklete merakın ne zaman başladı...ne marka motorlardan hoşlanırsın...ne işle meşgulsun falan gibi yani...:bounce:

::::::

valla dostum sen bilirsin fakat ben arkadaslar için anlatayım merakım cocukluguma dayanır dayım vesilesiyle yani aileden gelir chopper tutkunuyum belkide meslegimin makine tasarımcılıgı olması nedeniyle daha mekanik motorlara ilgi duyuyorum

valla dostum sen bilirsin fakat ben arkadaslar için anlatayım merakım cocukluguma dayanır dayım vesilesiyle yani aileden gelir chopper tutkunuyum belkide meslegimin makine tasarımcılıgı olması nedeniyle daha mekanik motorlara ilgi duyuyorum

baba şu senin BMW'nin bakımlarını yaptırda sende katıl artık aramıza...bak yaz geldi bu havalar motorsuz çekilirmi yaw...:queen:

Hoşgeldin şizofren:mrgreen:Hepimiz biraz öyle değilmiyizki?:cherry: Parayı doğrultup makinayı toplayınca bi gezide tanışırız.

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyhm8.jpg

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

:::::::::::::::

tesekkur ederım arkadaslar hosbulduk umarım yakın surecte guzel etkınlıklerde motosiklet tutkunları olarak biraraya geliriz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin :)
gerçi nick biraz sohbet odalarından çıkmışa benziyor ama sonuçta benimki de benziyor :)

Yeni katılım

Merhaba,
Siteye yeni katıldım,5 yıl yol aldım,geç başladım,erken bıraktım,yaş 40,ilk motorum 500,son motorum 500,motorculuk karşılıksız aşk'tır,hep verirsin,sana layik olan karşılığı alamazsın,en sonunda ayrıldım,arkama bakmıyorum,sadece hatırlıyorum.Hepinize mutluluklar...yolunuz açık olsun...

Merhaba,
Siteye yeni katıldım,5 yıl yol aldım,geç başladım,erken bıraktım,yaş 40,ilk motorum 500,son motorum 500,motorculuk karşılıksız aşk'tır,hep verirsin,sana layik olan karşılığı alamazsın,en sonunda ayrıldım,arkama bakmıyorum,sadece hatırlıyorum.Hepinize mutluluklar...yolunuz açık olsun...

Sende Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyhm8.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar