600RR mı, 1000RR mı ?

1000RR mı ? 600RR mı ?

• Kullanılan toplam oy
    274
  • Bu anket kapanacak: .
Arkadaslar,
Bu motorların arasındaki cc farkı dısında yakıt oranları ve konforları konusunda ikisi hakkında bilgisi olan arkadaslardan görüşlerini alabilirmiyiz ?

Sizce hangisi ?

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 si arasından 600rr ama benım tercıhım 600f

edy

kesinlikle 600rr öneriyorum . bence 1000 cc motor türkiye için fazla. pistlerde bile(izmit ve izmir pislerinde) 600cc daha çok keyifli.

600cc
*daha hafif ve biraz daha kullanımı kolay
*daha hesaplı
*yakışıklı
*ikinci el satışı daha kolay

1000cc

*daha hızlı
*daha tehlikeli
* pahalı
*daha çok deneyim gerektiriyor.
*daha çok vergi.

seçim senin tabiki.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her iki modeli aldım kullandım.

Amacı dışında kullanım için alınacaksa 600 RR derim.

Ben öyle yaptım.

kesinlikle 600rr öneriyorum . bence 1000 cc motor türkiye için fazla. pistlerde bile(izmit ve izmir pislerinde) 600cc daha çok keyifli.

600cc
*daha hafif ve biraz daha kullanımı kolay
*daha hesaplı
*yakışıklı
*ikinci el satışı daha kolay

1000cc

*daha hızlı
*daha tehlikeli
* pahalı
*daha çok deneyim gerektiriyor.
*daha çok vergi.

seçim senin tabiki.

Mükemmel bir açıklamaydı edy herzamanki gibi çok tşk ederim. Dusuncelerimi senin yazdıklarınla şekillendirmeye basladım çunki cok mantıklı ve acıklayıcı cevapların oluyor.
Arkadaslar bu sekilde aklımızdaki nedenleri ile yazarsak daha sonra okuyacak olan kararsız arkadaslarında kafında netlik olusturabilir bu topic.

Herkese teşekkür ederim cevapları icin.

Saygılarımla...

1000 RR kullanan arkadaşlar 600 RR'a göre daha güvenli diyorlar.eğer kullanıcı için güven önemliyse kesinlikle 1000 RR'dır tercihim.

edy

1000 RR kullanan arkadaşlar 600 RR'a göre daha güvenli diyorlar.eğer kullanıcı için güven önemliyse kesinlikle 1000 RR'dır tercihim.

1000rr 600rr'a göre nasıl daha güvenli oluyor. ben onu anlamıyorum daha fazlamı airbag var? gergili emliyet kemerimi var?

motorda güvenliği arttıran en önemli şey sürücüsüdür. güvenli motor yoktur, güvenli sürücü vardı.

1000rr TR için gereksiz hiçbir zaman 600rr yaptığından fazlasını yapamazsınız
üstüne üstlük daha çok yorulmak için daha çok paralar harcamakta cabası

Benim tercihim 600RR ,ileride ki hedefimde bu makina.Yetinmesini bilene çok bile.Hem unutmamak gerekir, kısa bir zaman önce 1000RR ile kaza yapan arkadaşlarımızdan birisi yaşamını yitirdi.Diğeri ise hala yatıyor...

edy;bende kullananların yalancısıyım.600 RR'cılar "binlik çok dengeli,çok iyi frenler" diyip duruyolar :mrgreen:

ama güvenli sürücünün yanında mühendisliğiyle,mekaniğiyle,fren ve lastik seçimleriyle daha güvenli motorlar vardır onu da ekleyeyim

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
komşunun tavuğu komşuya kaz görünür ABZAH
ayrıca daha güvenli motorlar da vardır dediğin gibi.

asıl konumuza gelelim.
cerrahi kardeşim bu kıl soruyu sormak maalesef bana düştü.
motor tecrüben nedir?

edy

edy;bende kullananların yalancısıyım.600 RR'cılar "binlik çok dengeli,çok iyi frenler" diyip duruyolar :mrgreen:

ama güvenli sürücünün yanında mühendisliğiyle,mekaniğiyle,fren ve lastik seçimleriyle daha güvenli motorlar vardır onu da ekleyeyim

senin söylemediğinin farkındayım abzah, sana bunları söyleyenlere sitem ediyorum. tabiki bazı motorlar daha iyi fren yapabilir , abs'si olabilir. hatta godwinglerde airbag var. ama bunlar güvenliğin %5'ni bile oluşturmuyor. asıl güvenliği sürücünün kendisi sağlar. herşey sürücünün elinde, fren yapmasını bilmeyen bir adama abs'li motor versen ne olur vermesen. eminim benim nedemek istediğimi anladın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar