Numunelik... :)

sen uyu sağda solda kitliyom sana hatta konuyu başlatanlar diyo aman abi fürek duymasın gelmesin topiğe cevap hakkı doğar konu dağılır diye:p

sigarasız resmin var mı abi senin ?
motor yerine at olsa tam eski marlboro reklamı adamı olucan

gerçi o kaskla zor biraz ama..

6atxowo.jpg

fotoları yeni sayfaya taşıyalım, anlam bütünlüğü kaybolmasın. de mi? :p

bu arada, dikkatlerden kaçmaması gereken husus, kaskın altında ters giyilmiş bir kep olması.:cyclopsan
üstteki yelek de eşantiyon.
bir yerlerden düşürülmüş, ya da kesik atılmış türünden. :p

ulen fürek; hayatın beleş ha...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
boşver bea, yine de afilli çıkmışsın nazaran,
eh şirin ufaklığın kattığı sempatiklik yok tabi bu fotolarda ama sen metehandro sun. bunlara takılmaman lazım :)

sigarasız resmin var mı abi senin ?
motor yerine at olsa tam eski marlboro reklamı adamı olucan

gerçi o kaskla zor biraz ama..

sence doğal resimler değilmi..yani özel poz versem bu kadar sempatik olamam..kendimi hayatın içinde gördüm biraz...

[bu arada, dikkatlerden kaçmaması gereken husus, kaskın altında ters giyilmiş bir kep olması.:cyclopsan
üstteki yelek de eşantiyon.
bir yerlerden düşürülmüş, ya da kesik atılmış türünden. :p

ulen fürek; hayatın beleş ha...

terli kafaya yapışan bir kasktan daha feci bişey olabilirmi...O yelek bana hatıra...rahmetli dayım giyerdi hep...Mıchelın yeleği...dediğin gibi beleş bişey ama hatıra...

yazık abim sana ya o sıcakta gazoz ister misin abi :cherry:

aplacım biz hemen çıkıcaz diye tedirginiz...tören falan var...çıkarmaya üşendim...:p

boşver bea, yine de afilli çıkmışsın nazaran,
eh şirin ufaklığın kattığı sempatiklik yok tabi bu fotolarda ama sen metehandro sun. bunlara takılmaman lazım :)

Kıldiken öyle bi topik açmış ki...sanki zuç işlemişiz...elimizde sigara kaskla olan bir tip için topik açılması abesle iştigaldir...:p

Son düzenleme:
ula mete abi o kadar diyom su paparazilere dikkat et,adamlar 1-0 onde baslamislar maca,he ben sinawlar dolayisiyla biraz gec basliyom sava$a.aslinda hic girmesem ben cekimser kalsam daha iyi,bi fenerli'nin cayir cayir yandigini izlemek,cok zevkli :):)

ula mete abi o kadar diyom su paparazilere dikkat et,adamlar 1-0 onde baslamislar maca,he ben sinawlar dolayisiyla biraz gec basliyom sava$a.aslinda hic girmesem ben cekimser kalsam daha iyi,bi fenerli'nin cayir cayir yandigini izlemek,cok zevkli :):)

kanka ben zaten bu savaşı tek veriyorum...senin beni yarı yolda bırakacağını tahmin etmezdim...ne diyim...vatan sağolsun...:p

kanka ben zaten bu savaşı tek veriyorum...senin beni yarı yolda bırakacağını tahmin etmezdim...ne diyim...vatan sağolsun...:p

fürekler hep yalnız savaşır zamanında bület ersoyda pavyon hayatında yalnız savaşmış yavaş yavaş alışcan (alıştırcaz) :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar