10 Haziran pazar günü ücretsiz teorik + pist eğitimi...İZMİR

ha bu arada ekleme yapayım...ehliyetimi az önce kardeş teslim almış...polis stresi olmadan önümüzdeki aktivitelere katılabilirim...

murat abi alsancak sürücü kursundan temin edemezsek senden alırız o zaman bi şekilde...teşekkürler :rendeer:

Son düzenleme:
Wallacecığım,
Bizi bilmeyenler için...:bounce:
Hani benim MT tişörtlü fotoma ne oldu?
Üyesi olduğum onca gruba rağmen MT flamasını gün boyunca tek başıma taşıdım.::sefereee

İzmir içinden ve izmir dışındaki illerden yaklaşık 60 kişi ve 40 motositletin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz eğitimden istediğimiz sonucla ayrıldık; herkesi mutlu görmek güzeldi......bizi izlemeye devam edin etkinliklerimiz sürecek...

çağatay

çağatay bu seferlik beni affet kardeşim gelemedim...programım müsait değildi...ama bi şekil telafi edeceğiz...gece yarısı tutturduk sütler yoğurtsuz içilmez diye sabahın 4 ünde buldun geldin unutmam onları :cherry:

vefalıyız yani :)merak etme fiilen olamasada gönlümüz senin ile idi kardeşim ...:wiinkk:

daha nice ses getirecek organizasyonlarda beraber olmak dileği ile....

ÇAĞATAYIM benide affet kardeşim belki bilmiyorsundur kayınpeder rahatsız onunla uğraşıyorum hafta sonu evden dışarı çıkamadım aklım hep sizinleydi kendine iyi bak görüşürüz kardeşim:cat:

çağayatcığım ben biliyorsun gükay ve serkana bağlıyım. onlar gelemeyince ben de aracım olmadığı için çok istememe rağmen gelemedim. ayrıca bir başka sebebim daha var. pazar oğlumu almaya bergamaya gittim. üzgünüm.

Lodos, gürkay, racingiski, tamam kardeşim mazeretleriniz kabul edilmiştir. ama bunu bir dilekçe, iki adet fotoğraf ve ikamet belgesiyle bir de adam başı birer duble çayla bana getirmeniz gerekiyor. olm ne alemdesiniz siz yaw özledim hepinizi.

İzmir içinden ve izmir dışındaki illerden yaklaşık 60 kişi ve 40 motositletin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz eğitimden istediğimiz sonucla ayrıldık; herkesi mutlu görmek güzeldi......bizi izlemeye devam edin etkinliklerimiz sürecek...

çağatay

Önce eğitime katıldım, daha sonra da MT'ye. Burada olmak güzel.
Eğitim için emeği geçen herkese bir kez de buradan teşekkür etmek istedim, kesinlikle çok verimli ve faydalı bir gün oldu benim için.
::thanks:
Başka organizasyonlarda da görüşmek ümidiyle..

Önce eğitime katıldım, daha sonra da MT'ye. Burada olmak güzel.
Eğitim için emeği geçen herkese bir kez de buradan teşekkür etmek istedim, kesinlikle çok verimli ve faydalı bir gün oldu benim için.
::thanks:
Başka organizasyonlarda da görüşmek ümidiyle..

hoşgeldiniz sizi burada görmek güzel çağatay ben sizi organizasyonlarımızdada görme düşüncesii beni sevindirdii görüşmek üzere......bu arada umuyorum gidona(direksiyona) alışmışsınızdır....:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar