herkese merhaba ! bana cvp yazan yok

arkadaslar aranıza yenı katıldım.sızden honda today 50 yı bıraz anlatmanızı ısteyebılır mıyım 50 cc lık scooter arıyorum da o gozume carpıyor arkadaslarım honda ıyıdır dıyor bu konuda bılgı verırsenız sewınırım tsk .

hoşgeldin arkadaşım.:rendeer:

vitesli motorlarla ilgilendigim için scooter'lar hakkında pek bilgim yok olan arkadaşlar yardımcı olacaktır sanırım:)

Son düzenleme:
galıba honda today ın benzın gostergesı yok...kullananların yorumunu ve kullanmayanların yorumunu goremıyorum....:silent:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
once hosgeldin bende vitesli motor kulanıyorum o yuzden bilgim yok

Hoşgeldin arkadaş:cat:
ilk mesajın ve ilk forumun sitemkar olmuş. Sinemiz geniştir. :cat:
Paylaşacaklarını, öğreteceklerini bekleriz.
Hoşgeldin:rendeer:

hoşgeldin arkadaşım...kazasız bi motosiklet hayatın olması temennisiyle...

Arkadaşım öncelikle hoşgeldin,ben vitesli kullanıyorum ama eşimde bws100 var ve çok memnun onu tavsiye edebilirim ancak.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hoşgeldin ancak gereksiz bir sitemle giriş yapmışsın siteye :farao:
today 50 ile ilgili forumda bir çok başlık zaten mevcut.forum-motosiklet modelleri başlığına bakarsan aradığın bir çok soruya cevap bulabilirsin...

oyle bır baslık secmemın nedenı o kadar konunun ıcınde benımkıne bakma ıstegı uyandırmasıydı.amacım sıtem degıldı.pekı bana bws yı anlatabılır mısınız markası nedır,kac cc dır bunun gıbı ozellıkler bende ehlıyette yok o yuzden cc sının kucuk olması gerekıyo....:)

YAMAHA BWS100,adı üzerinde 100cc'dir.İki zamanlı çok canlı bir motoru vardır.Ben iki kişi dağ tepe demeden dolaşıp duruyodum.Tavsiye ederim.

öncelikle merhaba ..ehliyet yoksa 50cc ye kadar kullanabiliyosın..ve 50cc en güzel motor honda today bence :mrgreen:

evet katılıyorum o yuzden honda today hakkında bılgı ıstemıstım...:)

arkadaslar aranıza yenı katıldım.sızden honda today 50 yı bıraz anlatmanızı ısteyebılır mıyım 50 cc lık scooter arıyorum da o gozume carpıyor arkadaslarım honda ıyıdır dıyor bu konuda bılgı verırsenız sewınırım tsk .

hiç bir bilgim yok.vitesli kullanıyorum.ama teknık bilgi bolumune bakarsan bulabılırsın.gorusmek uzere...:)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
benim bildiğim 50cc ye kadar ehliyetsiz kullanma gibi bir şey yok, şehir efsanesi sadece
bu konu çok konuşulmuştu zaten daha önce, ister 50cc ister 125 cc'yi(uyum yasası muhabbeti) ehliyetsiz kullanma olayı henüz karara bağlanmamış şeyler...

Avrupa Birliği uyum yasaları kapsamında, TBMM’ye sevk edilen ve halen Meclis Genel Kurulu’nda bekleyen tasarı ile B sınıfı ehliyet sahiplerinin kullanabilecekleri araç kapsamı da genişletiliyor. Tasarının yasalaşmasıyla birlikte 50 cc.’nin üzerindeki motor hacmine sahip motosikletler için A2 sınıfı ehliyet şartı aranacak. 50 cc. ve altı motor hacmine sahip motosikletler için ise B sınıfı ehliyet yeterli olacak. B sınıfı ehliyet sahipleri, traktör, vitessiz mobilet ve vitesli motosikletleri de kullanabilecek.

Zaman

evet tam olarak yasallaşmasada durum bundan ibaret..yani haklısın luxor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar