Egelim arkadaşa bende katılıyorum kinetix biraz ağır ve hantaldır ama gerçekten rahat ve gaddar makinadır. Bendeki 92 model olmasına rağmen şahsen activayla bir giderr.Bugüne kadar büyük bir sorunlada karşılaşmadım.
Sonuçta o da bir honda ve hayat onda..:bounce:
şu anda benim(bizim fabrikanın) Honda degil, Kinetic var 2005 model. 2 senede tam bugün ki km sini yazıyorum. 20.720 km deyiz. Kinetic DX ve ZX degildir. 2x Zoom, 4x zoom şeklinde modelleri var. Bizimkisi 2x. 2x ile 4x arasındaki farklılıkları bilmiyorum. Ama bi kere hiç sağlam degil falan sözlerine aldanma. Şöyle bir kıyaslama yapayım. Eger şehiriçinde süreceksen hız yapmam diyeceksen Kinetic'ten iyi bir scooter bulamazsın. Kinetic süspansiyonlarının kalitesi ile öne çıkar. Sanki bir TRAVEGO otobüs ile yolculuk yaparmışsın gibi yaylanır. 2 zamanlıdır. Yağını eksik etmeyeceksin. Ama diğer 2 zamanlı motorlar gibi çok yakmaz. Benzin göstergesi tamamen boş olduğunu gösterse bile en az 40 km gider. Ayrıca çok sağlamdır. Bence alacaksan Honda Kinetic degil de Kinetic al. Sıfırları 3000 ytl falandı. İkinci el bi tane gördüm geçenlerde 1,250 2005 modeldi oda. Bu motosikleti sana şiddetle tavsiye ederim. Eskiden HONDA ile KINETIC birleşik üretiyorlardı. Ama şimdi Honda parçalarının Kinetic'e koyulduğunu duydum. Kinetic şu anda HYOSUNG firması ile anlaşmalı olarak GT250 Naked(Comet) ortak üretiliyor. 1998-2001 arası olmasın. 2004-2005 olsun. Seni tatmin edecektir dostum. Hiç arızası çıkmadı 2 senedir. Onun kadar rahat motorda sürmedim büyük ihtimalle süremeyecegim de..:cat:
ayrıca son hızını söyleyeyim. Ben 90 km/h gördüm. İbresi 100 gösteriyor. Atak bir makine ve 110 cc. Bence al.
anaaa.. topic hortlatılmış. bende o kadar bilgi vermiştim.. neyse artık yinede faydalı bilgiler yazmaya çalıştım.

s.aKonu acılalı baya olmus ama yazmadan gecemeyecegım motosikletim tam 91 li 92de trafıge cıkıslı 20 senedir 2 kez arıza yaptı ve yaptıgı arızada en fazla 200 tl baskada 1 kurus masraf etmedım..benımkısı DX 100 kınetıcler 110 cc deil 98 cc dir 2 cc den yırtar vergiyi bu kısmı cok iyi (x NH100 zx 100 le tek farkı ondekı plastık aksamının renklı olmasıdır ve gostergesı serıtlıdır nh ve zx de..cok az yakar düz yolda 90 ı gorur ve kalkısta dumanını yutturur suspansıyon dersen croos gbi belkıde daha fazla duz yolda bıle esner rahattır.rampalarda banamısın demez su anda motosıkletımı boyuyorum hatta zımpara cekılı duruyoryarında boya atacagım resımlerımı paylasacagımm.parca sıkıntısı asla cekmezsın heryerde parcası var stetmeside süper lastık patlar 5 dk nı alırr (xama tek kotu tarafı FAR xD yokuslardan ınerken yol gorunmuyor
ve bu kınetıcler hındıstan malıdır.benım motosıkletın kmsi su anda 48,000 de 2 kez arıza verdi bu kadar soylıyeyım yanı ve deıl 10 tane çin motoru 100 taneyi baştan cıkartır xD kınetıcle ılgılı sorunları bilrim soke taka ogrendım xD biraz uzun oldu ama umarım yararlı olmustur...