Kasksız valiye ceza

ef2d859ab52d5141a8baaafgd6.jpg

Yunanistan'ın Selanik Valisi Panayottis Psomiadis, kasksız motosiklet kullandığı için trafik cezası yedi. Vali Psomiadis'in arkasına Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanan Sırp sanatçı Mariya Şerifova'yı alarak çıktığı şehir turuna ilişkin görüntü ve fotoğrafları gazete ve televizyonlarda yayınlanınca Ulusal Taşımacılık Bakanı Mihalis Liapis harekete geçti. Çünkü Vali Psomiadis kasksız motosiklet kullanmıştı. Geçen hafta yürürlüğe giren yeni trafik yasasına göre ise kemersiz ve kasksız araç kullananlara 350 Euro para cezası veriliyordu. Bakan, Selanik Trafik Amirliği'ni telefonla arayarak Vali Psomiadis'e "her bir vatandaşa yapılması gerektiği gibi" 350 Euro para cezası ve ehliyetine 5 eksi puan verilmesini istedi. Psomiadis ise cezayı televizyonlardan öğrendiğini söyledi.

Stelyo BERBERAKİS/ATİNA

bizim burda olsa nasıl olsa vali valiye hiç ceza kesilirmi aaaa aaaa ayıp olur sonra bi can alırsa motor üstünde dalgınlığına gelmiştir kesinn....

Süper Moderatör (BBRR)
bizim burada oldu zaten hatta valiye bak kask takmamış deyince .. dişi orası trafiğe kapalı kaska gerek yok gibi bir laf etti.. trafiğe kapalı alanda kafa üstü çakılınca kafaya zarar gelmiyoya :cherry:

en güzelini yapmışlar...kurallar herkes için uygulanmalı bence...:cat:

ama bizim ülkede uygulanırmı derseniz bence hayal olmaktan öteye gidemez...:pale:

Benden ne istiyorsunuz yaa, o lafı ben değil ilk başta Görkem söyledi, hayret bişey.. Bir topicte de huzurla mesaj okumak istiyorum.. Dişi, dişi, dişi, dişi yetti :p

en iyisini yapmışlar ben olsam ehliyetini elinden alırım:p

aaa bende baslığı okuyunca çok şaşırmıştım birazda seviniştim sonrada valiye ceza kesen polisin hangi anadolu kentınde görev yapmaya basladıgını tahmin etmeye çalışmıştım ama haberi okuyunca bosuna bu duygusal gerilimleri yasadıgımı anladım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
belki 20 sene sonra görebiliriz.

vayy be başlıgı okudugumda bende sevindim artık türkiyede baya ilerleme var dedim adalet eşitlenityor dedim ama içeriğini okuyunca malesef olayın gercek yüzünü okudum gerci yunanistandada cezayı kesen bi polis değilmiş ( Ulusal Taşımacılık Bakanı Mihalis Liapis harekete geçti ) bakanmış :) birazda reklem var içinde yani umarım tr'de de öle olur ve değil vali bakan bile ceza yer.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu burada taksan ne takmasan ne?
Bırakın bakanı bilmemneyi milletin oğlu resmi plakalı araçla çankaya da fink atar.. Kaza yaparsa biri önüne çıktı olur, yada başkası çarptı olur.. Olur da olur yani muhterem, hatta kimin çarptığının belli de olmadığı durumlar bile olabilir..
akşam gelirken bile iki tane kasksız motorcu gördüm. Biz boşuna konuşuyoruz.. Elin adamları şerbetli ya, tişörtle çıkar yola.. Biz korumasız binsek elli metre geçmeden düşeriz..

Sayın Cumhurbaşkanımız,konvoyunu kırmızı ışıkda durdurarak bu duyarlılığı göstermeye başlamıştı ama onu takip eden pek olmadı.Siyasetçi nesil değişirse ve yeni gelenler ancak erdem sahibi olununca saygı gördüklerini anlayınca ülkemde bazı şeyler değişecektir.

yaa şimardı şimardıııı.dergiye felan çıktıyaaaa . şimdi böyle millet agzından düşürmeyince iyice şimardı.

dişi şöhret sana yaramadı beeee. çok degiştin cık cık cık::miiz::::miiz::::lac::::lac::

Haydaaaaaaaaa :mrgreen: Deli misiniz nesiniz siz yaa :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar