[MT Ankara]10 Haziran Bayındır Barajı Gezisi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yiğitlige de sürdürmüoruz yani :)

İşallah bidahaki gezide yağmur yağar....Geziden 1 gün önce duaya çıkıcam....:queen::queen:

Haklısın çok korktuk biz yağmur yağacak diye. Hatta sabah iptal edecektik geziyi de edemedik yanlışlıkla. Alp_tunay'a bi damla düştü , hemen bi benzinliğe girip bekledik başka damlalar da var mıdır acaba diye. Oldu mu?

Aman aman bi korktum bi korktum....:queen::queen::queen::queen:

İşallah bidahaki gezide yağmur yağar....Geziden 1 gün önce duaya çıkıcam....:queen::queen:

yok ben korktu demek istemedim.pardon yani.mecburiyetten gezinin erken kesilmesiydi kastim.
hani yağmurda cidden iyi yağdı..allahtan arkadaşlar erken ayrıldı.3-3.5 a kalsalardı resmen sağanak vardı.olan bizim köpekle oğlana oldu:
köpek etraf çamur oldu koşamadı.oğlan barajda yüzcem ben diye tutturdu.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yok ben korktu demek istemedim.pardon yani.mecburiyetten gezinin erken kesilmesiydi kastim.
hani yağmurda cidden iyi yağdı..allahtan arkadaşlar erken ayrıldı.3-3.5 a kalsalardı resmen sağanak vardı.olan bizim köpekle oğlana oldu:
köpek etraf çamur oldu koşamadı.oğlan barajda yüzcem ben diye tutturdu.

Senin oğlan da mübarek cbr600....Ne zaman gitti o kadar yolu okadar kısa zamanda anlamadım?.....:p

Ö.m ni aldım....Haber veririm sana....Görüşmek üzere...:rendeer:

test edildi onaylandi, ben + cantalar + saganak yagmurda ankara - bolu arasi 1 saat :cat::p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
terbiyesiz işte yazıyo oraya buraya :p

abi ayrıldıktan sonra 50 km yol yol yaptım yağmurun altında eve geldiğimde saat 22,30 du :queen: Ben yağmurda motosiklet sürmeyi çok seviyorum :cherry:

Alp abi teşekkür ederim hiç kendimi motor üstünde görmemiştim. Güzel çekmişsin bi dahaki gezidede bende seni çekeyim (Motor altımda kaybolmuş) :bounce: büyütmek lazım.

İyiki gelmişim, kalkmak için hazırlanırken lisede aşık olduğum platonik aşkımı gördüm vay bee öle duygulandımki aradan 4-5 yıl geçmiş ama hala unutmamışım. erkek Adama duygusallık yaramıyor vesselam :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

bizmde 120 nin altına düştünü pek görmedim otobanda o yagmurda, rahattı yani ıslanmak dısında

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Bu arada en 500lü Denizin kaskı Cox muydu arkadaşlar?
O kask hoşuma gitmişti de ondan soruyorum, modelini falan bilen var mı acaba? Ya da Deniz buralara uğrar da yazar mı acaba?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu arada en 500lü Denizin kaskı Cox muydu arkadaşlar?
O kask hoşuma gitmişti de ondan soruyorum, modelini falan bilen var mı acaba? Ya da Deniz buralara uğrar da yazar mı acaba?

Deniz diiil derya derya.....:p:p:p:p

Bende unutmuştum adını....:p:p

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Eyvah!!
Harbiden ayıp ettik o zaman yaw...
Çok özür dilerim valla...

Haklısın çok korktuk biz yağmur yağacak diye. Hatta sabah iptal edecektik geziyi de edemedik yanlışlıkla. Alp_tunay'a bi damla düştü , hemen bi benzinliğe girip bekledik başka damlalar da var mıdır acaba diye. Oldu mu?

Çok mu üstüne geldiler bu konuda? Gülerek söylediğim bişiyi bu kadar ciddiye aldıysan çok gocundurmuşlar seni.. Oldu..

Ah ah ah.. görmedim görmedim. görsem gelmezmiydim? hatta kardeşim bie aynı gün okuldan arkadaşları ile oraya pikniğe gitmişti.. ah ah ah.. nasıl görmem ben bu geziyi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar