Mondial 150 ZAT Almak üzereyim ALAYIM MI ?

Çinli scooterların içinde en sağlamları zat tır...Alabilirsin....
Puhahahaha bak şimdi dayanamadım güldüm alp abi:cherry:
Kullanmasak ve bilmesek neyse.:p
Motoru alacak arkadaşa al ya da alma demeyeceğim nedenleri saymakla bitmez.Arkadaşım içinden ne geliyorsa onu yap.:cat:

Al.......:cat:

25 al..................................:p

neyi alıyo len şebelebettin...benim cbfme pok atıyon...sonra zat tavsiye ediyon...senin ipinle kuyuya falan inilmez kanka...sonra vicdan azabı çekersin..sallıyon al diye...elinde kalcak mal...1500e bile satamayacak...:pale:

Çinli scooterların içinde en sağlamları zat tır...Alabilirsin....

hassssssssssssss....................:p

atma Recep din kardeşiyizzzzzzzzzzzzzzz.........

Son düzenleme:
al kinroad gez dünyayı (yalnız ithalatçısı patladı öksüz kaldık yani :p)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
neyi alıyo len şebelebettin...benim cbfme pok atıyon...sonra zat tavsiye ediyon...senin ipinle kuyuya falan inilmez kanka...sonra vicdan azabı çekersin..sallıyon al diye...elinde kalcak mal...1500e bile satamayacak...:pale:

hassssssssssssss....................:p

atma Recep din kardeşiyizzzzzzzzzzzzzzz.........

Adam ne yazıyo okudunmu hiç....Hoşuma gitti diyor...Alıyımmı diyor.....Bakımsız ayuuu....

Ben ne demişim içlerindeki en iyi scooter...Alıcam hoşuma gitti diyorsa alsın....Hevesini mi kırayım....

Benimde bildiğim var....Diyorsam bir şey boşa demem....Ama anlayan kim....:pr:

Sen hala cbf ne bin...Elinde patladı ayuuu....:p:queen:

al kinroad gez dünyayı (yalnız ithalatçısı patladı öksüz kaldık yani :p)

dede bişey dicem darılma bak...sana popomla gülüyorum...:queen:

hakettin ama sen...ders olsun...:pKınroadı evinin salonuna koy süs yap...:p

Adam ne yazıyo okudunmu hiç....Hoşuma gitti diyor...Alıyımmı diyor.....Bakımsız ayuuu....

Ben ne demişim içlerindeki en iyi scooter...Alıcam hoşuma gitti diyorsa alsın....Hevesini mi kırayım....

Benimde bildiğim var....Diyorsam bir şey boşa demem....Ama anlayan kim....:pr:

Sen hala cbf ne bin...Elinde patladı ayuuu....:p:queen:

kanka büyüğüm olmasan valla köteği basarım...:psaygı babında...büyüğümüzsün...yanlış yönlendirme garipleri...senin o ustan yokmu hep aklına o giriyor...:pabi motorun hoşuma gitmesi varmı...kötü motor işte...niye kötü demiyon...içlerinde en iyisi ne la...vebali boynuna ha...:cherry:

Son düzenleme:
arkadaşım 2500 ytl nin senin için bi önemi yoksa git al ne diyim
hayırlı olsun şimdiden:rendeer:

nerenle gulersen gül makina gelmiş 10.000 km. ye bana extradan çıkardığı masraf taş çatlasa 300 ytl canavar gibi biniyorum hatta son 2 aydırda acayip hor kullanıyorum geçmiş aylarda bi ara bir işdekullandım (kurye) bana 1000 ytl kazandırdı kısa sürede buna eskişehir mt den arkadaşlarda şahit satmak istersem elimi opene 1500 den satarım bana plaka ruhsat dahil toplam maliyeti 2550 otur hesabıda sen yap sence kardamıyım zarardamı ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL

kanka büyüğüm olmasan valla köteği basarım...:psaygı babında...büyüğümüzsün...yanlış yönlendirme garipleri...senin o ustan yokmu hep aklına o giriyor...:pabi motorun hoşuma gitmesi varmı...kötü motor işte...niye kötü demiyon...içlerinde en iyisi ne la...vebali boynuna ha...:cherry:

Sen moritanya dan mı geldin...Anlama kabiliyetin düşmüş...Olm adam hoşuma gitmiş diyor...Fiyatı da uyuyor arkadaşa...Canı çekiyorsa alsın.....

Tavsiye istemiş.....Eğer tecrübelerime duyduklarıma inanırsa alsın...Sana inanırsa almasın....Bu benim kendi fikrim....

Motosikleti
Forza250-cygnusL

nerenle gulersen gül makina gelmiş 10.000 km. ye bana extradan çıkardığı masraf taş çatlasa 300 ytl canavar gibi biniyorum hatta son 2 aydırda acayip hor kullanıyorum geçmiş aylarda bi ara bir işdekullandım (kurye) bana 1000 ytl kazandırdı kısa sürede buna eskişehir mt den arkadaşlarda şahit satmak istersem elimi opene 1500 den satarım bana plaka ruhsat dahil toplam maliyeti 2550 otur hesabıda sen yap sence kardamıyım zarardamı ?

O kendi zararda haberi yok....2500 e satsın motorunu öpsün başına koysun....İstambıl ayuusuu....

Füreklik parayla mı?...:cherry:

alp abıye katılıyorum çinli scooterların ıcınde yıne en ıyısı zat serısı cıktı bakın cınlı dıyorum tayvan hındıstan yada baskalarıyla karıstırmayın sakın :) beygır tork ve dıger yonlerıyle cınlı scooterlar ıcınde tercıh edılmesı gereken tek motor ama bu para asla verılmez.ıllada alacam dıyosan al ama bende kymco agility derım baskada bısı demem mukemmel scooterdır kendılerı:mrgreen:

O kendi zararda haberi yok....2500 e satsın motorunu öpsün başına koysun....İstambıl ayuusuu....

Füreklik parayla mı?...:cherry:

yaw sorma fürek in elinde patladı cbf 150'si bana ve gültekine b.k atıyo sağda solda tam fürek bu adam radikal fürek

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yaw sorma fürek in elinde patladı cbf 150'si bana ve gültekine b.k atıyo sağda solda tam fürek bu adam radikal fürek

Sen birde onun başka topic te innova yı övmelerine şahit olsaydın ya....:p:p

Gülermisin ağlarmısın?...:salut::queen::salut::queen::salut::queen:

malum şahıs şimdide forumda kymco modellerine el atmıştır. başımıza egzostlar yağmasın. capondan başkasını sevmezdi kendileri:p:cherry:

kardasın...ok................:cat:

Sen moritanya dan mı geldin...Anlama kabiliyetin düşmüş...Olm adam hoşuma gitmiş diyor...Fiyatı da uyuyor arkadaşa...Canı çekiyorsa alsın.....

Tavsiye istemiş.....Eğer tecrübelerime duyduklarıma inanırsa alsın...Sana inanırsa almasın....Bu benim kendi fikrim....

2500 az paramı kankoooooooo.................

siz o motorları 1000 den 1 ytl fazlaya satın en has füreğim benim......:queen:

innova o zatınıza kınroadınıza 25 basar............:p

Son düzenleme:

bılmezmıyım :mrgreen::mrgreen: alem adam valla yaa kök sökturdu ınnova dıye dıye. ama vardır bır bıldıgı tecrube konusuyo :p:p:mrgreen:

malum şahıs şimdide forumda kymco modellerine el atmıştır. başımıza egzostlar yağmasın. capondan başkasını sevmezdi kendileri:p:cherry:

agılıty efsane motordur dostum...hatırlatmama gerek yok herhalde...senin Doradodan 10 kat iyidir o kıçıkırık agılıty...almışın teypli motoru...bilmeyene hava atıyon işte...verdiğin parada servet...dyln 150 alsan şimdi bana dua ederdin...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar