bu gerçekmi ya?

2008 de ehliyeti b den b2 ye çevirmek ücretsiz olucakmış doğrumu bu ya?

b2 ehliyet turu nedır ? A2 yı kast edıyorsun sanırım :) Ben sanmıyorum ogle bısı devlet bu gelırı asla bırakmaz.

b ehliyetin varken a2 alıyorsun ya hacı ehliyetin b2 olmuş oluyor onu kastediyorum ben öle duydum ya bilgisi olan varmı bu konuda?

b2 mi ilk kez duyuyorum
bildiğim kadarıyla her sınıf ayrı ayrı yazılıyorr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ımkanı yok yazamaz bı yanlıslık var...

Zaten Bedava Dİİlmİ Mantikli DÜŞÜnÜn Bİ?.bakin 250 Ytl Cİvarinda Ehlİyet Kursuna Verİyoz Demİ. + Vergİ Var Oda KÜÇÜk Bİ Mİktar 50 Ytlmİ Ne.+ BÜroda Ehlİyetİ Çikartmak İÇİn Ehlİyet Kartinin Ücretİnİ ÖdÜyoz.yanİ Burda Sadece Bu 50 Ytl Mİ Ne Olan HarÇ Varya Sadece O Vergİ Gİdİyo Devlete Gerİsİne Devlet KariŞmazkİ :)

B2 diye birşey yok. Benim sağlık kurulu sağolsun A2 yerine B2 yazmıştı da 1 ay uğraşmıştık düzeltmek için. B2 diye birşey olsaydı B olmazdı, B1 olurdu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kımse kımseye bedava bişi verırmı bu memlekette ama b2 yı bedava verseler bişi olmaz zaten bi işe yaramıyo zaten a2 olsa ayrı :)

b2 diye bişey bende duymadım
eğer birleştirirlerse çok iyi olur derim

temmuzda sınav vardı kayıt dahi olamadım kursa

çalışmaktan fırsat bulamıyorum

ehliyeti de alamadığım için motora binerken çok tedirginin

inşallah bi düzenleme yaparlar

şuana kadar bu konudan haberi olan benden başka biri yok yani alla alla benimde arkadaş kursa yazılacakmış e istemiş adam demişki sen b al abi 2008 de geçişler ücretsiz olucak ozaman e ye dönersin demiş :S yalanmı doğrumu kafam karıştı...

E de nereden çıktı şimdi? Arkadalar bir de E mi çıktı şimdi? Bir yazdıklarınızı ontrol edin bari.

daha ehliyette alacam ya dedim babama b almıyım ama aldırdı şimdi bi de motor için ehliyet alacam dimi ne kadar tutar ki acep :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar