Numunelik... :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu resimden soonra konuşmaz sanıyodum..Senden sağlam kösele çıkar ayakkabıya fürek cim...:p

Mete abi
"En Karizmatik Fotoğrafınızı Yüklemenizi Rica Edeceğim... "
topicini neden açtı sanıyorsunuz ::evil::
Insanları "karizma marizma" diye galeyana getirip intikam planlıyo :queen:

yahu sende...mete zan yazsan sanki nolcek...fürek diyolar akıştıkda sende bir harf şunun şurasında...:p

beyler 7 tane şehit var...ona canım sıkkın...heleki ikizlerden biri şehit olunca dahada üzüldüm...

abicim vatan sağolsun. fakat bu günlere gelmemiz için kanlarını canlarını bir an için düşünmemiş vatan evlatlarını bir an için düşünmeyen kişiler diğer kişiler için karar verdikçe bu memleket adam olmaz derim

Son düzenleme:
abicim vatan sağolsun. fakat bu günlere gelmemiz için kanlarını canlarını bir an için düşünmemiş vatan evlatlarını bir an için düşünmeyen kişiler diğer kişiler için karar verdikçe bu memleket adam olmaz derim

bazen insan bu hayatın ne kadar değersiz olduğunu anlayabiliyor...evlere düşen koru biz yaşasaydık acaba hayat bizim için ne ifade ederdi...

yahu sorma dede.
bugün tutturdu benimle Eminönü'ye geleceksin, balık-ekmek yiyeceğiz diye.

hani Beyaz şov'da psikopat tiplemesi vardı ya, aynı o edayla...
korktum. yok dedim, işim var. kaçtım, gitmedim... :pale:

Yav arkadaşlar, Eminönüne gelirseniz B. Postane Caddesinde Eski Sümerbank binasının 4. katındayım bana da uğrasanıza ya. Bina girişinde Falconu görürsünüz, çıkın yukarı 5 no'lu kurulda Yener kim diye sorun gösterirler hemen, çay içer sohbet ederiz biraz :rendeer:

yolum düşerse uğrarım...bu aralar bizim Barkod şeeridi bitmek üzere...oralardan alıyorum...

la olm uyucam ben biraz erken ama...çok yorgunum sizle uğraşamam...sanalexcim alp abin sana füreği göstersin...fürek onda...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar