- Konu Yazar
Selam..
Aynı arıza bende de var ve 3 haftadır beldeyamadan parça bekliyorum. Az önce konuştum, daha 10 gün sonra gelir dediler.. Bu arada şarj problemlerim 2-3 günde bir tekrarlamaya başladı, sabah işe gitmek için hazırlanıp da motorun çalışmadığını görmek gerçekten çok sinir bozucu oluyor..
Tdağ, senin motora kabloyu taktıktan sonra aküyü değiştirmen gerekmedi mi? Ben akü iyice bitti artık diye düşünüyorum, fabrikasyon bir arızadan dolayı akünün ömrü tükendi, ama beyefendiler sarf malzemesi diye aküyü garanti kapsamına almıyorlarmış, bir kabloyu 1 ayda getiremeyen zihniyetten daha iyisini bekleyemezdim zaten.
BEN AKÜYÜ SON ZAMANLARDA NEREDEYSE HER GÜN SARJETTİRİR OLMUŞTUM...AKÜM YUASA MARKA AKÜNÜN YETKİLİ SATICISI AKÜDE BİR PROBLEM VARSA MOTORUN FATURASININ FOTOKOPİSİNİ GETİR AKÜNÜN GARANTİSİNDEN DEĞİŞTİRELİM DEDİ.Y-OYSA BELDEYAMA AKÜYÜ GARANTİYE SOKMAMIŞTI SENİN GİBİ AMA YUASA AKÜSÜNE SAHİP ÇIKTI..NEYSE AKYÜ KONTROL ETTİLER SAĞLAM DEDİLER HAKİKATTEN PARÇA TAKILIP YANAN SOKETLER DEĞİŞTİKTEN SONRA AKÜYÜ BİR KEZ DAHA ŞARJETTİRDİM VE O GÜNDEN BERİ ÇOK ŞÜKÜR..ŞEYTAN KULAĞINA KURŞUN BİRDAHA PROBLEM YAŞAMADIM.