Yorumunu siz yapın...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bayan arkadas demiş ki: benim aracımın buyuklugune bak seninkinin buyuklugune bak.dogru işte. bizim aracımız sizinkilere göre daha kucuk.biraz mantıklı ve vicdanlı dusunurseniz ustumuze surmezsiniz değil mi? mantıklı bir insan kendinden küçük ve aciz bir varlığa zarar verir mi.işte bunu dusunseler deli gibi uzerimize surmezler.
NOT: aciz derken yanlış anlasılmasın sadece otomobillere göre olan kuçukluğu kastettim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sürücünün kadını erkeği olmaz. sonuçta gaza basarsın gidersin freni sıkar durursun. sürücünün dikkatlisi veya dikkatsizi, deneyimlisi veya deneyimsizi, cesaretlisi veya cesaretsizi olur.

ancak kadınların trafikte yaptığı enteresan hareketler nedeniyle çok zor durumda kaldığımız vakidir. Her an kafası esip kazık fren yapabilir, birden paniğe kapılıp el frenine asılabilir, makyajını kontrol için dikiz aynasına dalıp üzerinize sürebilir. 2. vitesi ile 3. vites arasındaki o tabiri caizse "uyuz süratte" yaklaşık 60-70 km sizi arkanıza takabilir :) (siz arkasında 2'ye atsanız motor bağırır, 3'e atsanız fazla hızlanırsınız) , herhangi bir kaza veya tehlike anında kilitlenip el frenini çekip yol ortasında 25 dakika 1 saat arasında kendine gelmeye çalışabilir, Birden evhama kapılıp gazı kökleyebilir veya iyice yavaşlayabilir.

Bu yüzden ben önümde, yanımda veya herhangi bir yerimde :) seyreden bir kadın sürücü görürsem ya birden fırlayıp gözden kaybolurum ya da yavaşça kenara çekip onun kaybolmasını beklerim. Ciddiyim :)

Hani istisnalar kaideyi bozmaz denir. Ama yukarıdakiler maalesef istisna değil, bu şekilde davranmayanlar istisna. Ama biz sizi bu şekilde de seviyoruz o da ayrı bir mesele.. :rendeer:

Sevgi ve selamlar.

sözüm meclisten dışarı ama trafikte bayan şoförler biraz sersemler.ne olacak.gecen ayda kırmızı ısıkta yanımda bi arac durdu bayan kullanıyoru.aptal sey cekırdek çitneyp kabugunu üzerime atıyordu.offf offf.

Yasalar, motosiklet sürücülerinden yana olmadığı sürece bu yaşayacağımız olayların sonu yok arkadaşlar.İnsanlar motosikletten korkmalı.Örneğin, biri motosiklet ile kaza yapmaktan ürkmeli.Kazadan sonra başını büyük belaya gireceği kişiye öğretilirse,en azından motosiklet üzerindeki insan için olmasada, kendisi için motosikletlerden uzak durur.Bugün nasıl yaya suçlu olsa dahi, otomobil ile yaya'ya çarpmak suç oluyor ise motosiklet kazalarında' da, otomobiller büyük çoğunlukla suçlu konumuna getirilmeli.Bak ozaman trafikte, 10m yakınına yaklaşabiliyorlarmı...

+ 100.000.000 benimde söylemek istediğim buydu zaten ama bunun içinde başta TMF olmak üzere güzel bi öneri hazırlayıp hayata geçirmeli...herkes üstüne düşeni yapmalı yani....

Yurt dışında ehliyet almak isteyen herkese a2,b,e farketmiyor hepsine motosikletli kazalarını (ölümle sonuçlanan) videoda izletiyolarmış. Aklınıza hayalinize gelemeyecek türden kazaları izleyen sürücüler biraz olsun vicdana geliyor. Hoş yabancılar bu konuda zaten vicdan sahibi. Ama Türkiyede daha b ehliyet alırken motosikletin geçiş önceliğindeki yerini anlatmalarının haricinde bir bilgi verilmiyor. Arkadaşım başta çok rahatsız olmuş izlediğinde. Neden bu kadar kötü görüntüler insanlara seyrettiriliyor diye. Türkiyeye geldiği zmaan anladı neden bunun gerekli olduğunu..

bayan şöför ne kadar doğal ne kadar olması gerektiği gibi ben adanadayken gurup gezisinden döüyoruz kadın arabayla gurubun ortasına daldı ben zor kurtardım kendimi öbürleri Allahtan iyi durumdaydı sinirlenince kırmızı ışıkta arka fireni cavlattım yanında ki herif tam arabadan iniyordu bi baktı 8 10 motorcu arabanın etrafında kaldı öylece sonrada usul usul sağdan gelmeye başladı öleceksin nerdeyse umrunda değil

Olay esnasında tartıştığım bayan,2 gündür bizim cafenin önünden geçiyor aracıyla :) Aksine, hava bozuk olduğu için motosikleti getirmiyorum cafenin önüne,birgün görürse bakalım surat ifadesi ne olacak :)

genelleme yapmam belki yanlış olacak ama bayan söförlerden nefret ediyorum... %90 ı berbat araba kullanıyor kurallara asla uymuyor ve hangi akla hizmet anlamıyorum ama trafikte de centilmenlik arama peşindeler !!!
uyuz ediyolar beni uyuuuzzz....

ya dostu m gercekten çok sabırlı birisiymissin.ben öle durumlarda çok fazla sinirlenip arabaya tekme atmaya baslıyorum.yada kaskımla stop lambasını falan kırıyorum..hede erkekse vay haline.kesinlikle kavga kaçınılmaz oluyor.motosikleti hiçe saymak bir yana hiç bişey saymıyorlar.tamam kabul kadınlar biraz daha trafikte sorun yaratıyorlar ama erkeklerde bundan assağı kalmaz.allah hepimizi gercek trafik canavarlarından korusun.(AMİN)

bugün beyin hücresi gelişmemiş bir bayanda bana rasladı arabamın aynasına sürtüp hiç bişey olmamış gibi devam etti
ondan sonra kaba kuvvet diyolar önce bayan oduğunu görmedim farkedince allaha havale ettim

ya dostu m gercekten çok sabırlı birisiymissin.ben öle durumlarda çok fazla sinirlenip arabaya tekme atmaya baslıyorum.yada kaskımla stop lambasını falan kırıyorum..hede erkekse vay haline.kesinlikle kavga kaçınılmaz oluyor.motosikleti hiçe saymak bir yana hiç bişey saymıyorlar.tamam kabul kadınlar biraz daha trafikte sorun yaratıyorlar ama erkeklerde bundan assağı kalmaz.allah hepimizi gercek trafik canavarlarından korusun.(AMİN)

Atasözlerimiz 1:Öfkeyle kalkan ZARARLA oturur
Atasözlerimiz 2:Kesin sirke küpüne ZARAR...

Atalarımız ne söylemişse doğru söylemiştir...!

Yasalar bizden yana olmadığı sürece, dövsekde, sövsekde boş arkadaşlar.Kendi başımızı belaya sokmaktan başka birşeye yaramaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yasalar bizden yana olmadığı sürece, dövsekde, sövsekde boş arkadaşlar.Kendi başımızı belaya sokmaktan başka birşeye yaramaz.

Yasaların özelliği kimseden yana olmamasıdır zaten :cherry:

mevzuat içinde paran kadar haklısın.
ismi lazım değil büyük bir holdingin para basan perakende mağazasının vergi levhasını gördüm yardım edesim geldi büyük harfler ile ZARAR yazıyordu.
zarar ediyorsa neden hala çalışmaya devam ediyor. gerçekten zarar ettiğini sanmıyorum diğer fabrikalarını en küçük kar düşüklüğü yaşadığında gözünü kırpmadan kapayan holdingin güzide mağazalar zinciri.

mevzuat içinde paran kadar haklısın.
ismi lazım değil büyük bir holdingin para basan perakende mağazasının vergi levhasını gördüm yardım edesim geldi büyük harfler ile ZARAR yazıyordu.
zarar ediyorsa neden hala çalışmaya devam ediyor. gerçekten zarar ettiğini sanmıyorum diğer fabrikalarını en küçük kar düşüklüğü yaşadığında gözünü kırpmadan kapayan holdingin güzide mağazalar zinciri.

+ önemli şahıs tanıdığın kadar(komser,milletvekili,savcı...vs) :(

Sol ön camını indirseydin bir daha aynı haltı yiyemezdi

olay bay-bayan ayrımcılığı olmamalı bence
erkeklerin bayanlara yollarda yaptığı o kadar büyük terbiyesizlikler var kiii
bence önemli olan motosikletinde bir araç olarak tanımlanmasında bitiyor olayy

geçen benzer bi olay arkadaşın başına geldi
aracında yaklaşık 1000ytl hasar ortaya çıktı gereksiz yere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar