Muğla Mt (1,2,3 haz.07 )Turgut koyu kampı

yav bu citroenler dehsetmis gerçekten :)
Allah izin ederse MARMOK'a katılmaya gelicem.yalnız bu sefer istanbul-bodrum arası gemi varmıs onla geliyim diyorum..katılacak olanlar varsa bir haberlessek yav.

=mes;700302]Roadmaster ne zaman Muğla mt'ye katılıyorsun? Marmok'a mutlaka bekleriz.:

okulların kapandığı hafta küçükkuyudayım ordanda yanınıza uğrayacagım inş:cat:

mes

=mes;700302]Roadmaster ne zaman Muğla mt'ye katılıyorsun? Marmok'a mutlaka bekleriz.:

okulların kapandığı hafta küçükkuyudayım ordanda yanınıza uğrayacagım inş:cat:

Marmok'tan sonra Emok'un Eskişehir Kırka festivali var gezi planımızda.Orada da buluşabiliriz Recebim:queen:sana daha yakın.:rendeer:Sevgiler

Yapmayın arkadaşlar lütfen dikkat edin biraz nazarlara geleceksiniz aman dikkat:queen: Herşey harika döşovalar daha harika motorları satıp döşovamı alsak

Dinlenmiş 48 kardeşim,senin kampın karşı kıyısından sana hep el salladık,gece ateşi yaktık.Umarım görmüşsündür.Gözümüzden dürbün düşmedi.Belki Muğla mt teknesiyle karşı kıyıdan bizim Turgut koyu'na gelirsin diye:queen:

Son düzenleme:
turgut koyu fotolar devam

arkadaşlar Turgut koyundan yeni döndük (pazar akşamı) yaklaşık 10 günlük bir tatil oldu. Marmok festivaline kadar ara verelim dedik. Bizleri karavanlarında ağırlayan duygu-ömer vatanoğluna sonsuz teşekkürler. foto galerisine buyrun:

böyle araba bulunurda fotoğraf çektirilmezmi
0002297zz7.jpg

0002300lr6.jpg

bir grup Muğla MT bayanı akşam güneşinden yararlanırken
0002302nb9.jpg

ve vatanoğluda kameramanlık işine el attı
0002303sb0.jpg

kamp yapılırda ateş yakılmazmı
0002304jm9.jpg

ahmet, meloş vede badem haftasonunu turgut koyundaki malikanelerinde geçirdiler (yersen)
0002306do1.jpg

nilgün ve fatih vede cici kızları gizem pazar günü bize katıldılar
0002308ov6.jpg

0002310oi4.jpg

turgutkoyu tepelerinde keşif gezisi
0002313do8.jpg

0002314bs8.jpg

vatanoğlu elinde asasıyla turgut tepelerinde yol arıyor
0002316zp0.jpg

ve meloşun tavla dersleri (herkez nasibini aldı)
0002317vj8.jpg

muğla mt sırat köprüsünden geçerken
0002320we8.jpg

0002323mv0.jpg

mes ve idealindeki motor
0002325od4.jpg

mes hala o motoru düşlüyor
0002328jj4.jpg

bir klasik, gezi sonu yemeğimiz
0002327sz4.jpg

ve turgut koyu işte böyle bir yer
110hazturgutkoyu018cs5.jpg

110hazturgutkoyu019mi1.jpg

110hazturgutkoyu022cv3.jpg

marmok da buluşmak dileğiyle.

mes

Ahmet-Meloş kopardınız işi yahu:queen:resimleri çok beğendim,deklanşörüne sağlık:queen:Haldır huldur Marmok ve Kırka'ya hazırlık içindeyim.Görüşmek üzere.Sevgiler:rendeer:

Evettttt sevgili arkadaşlar harikalar yaratmışsınız yine . Bu resimleri görüpte kıskanmamak elde değil.:pr: Bizde burlarda yaşıyoruz ama sizsiz tadı çıkmıyor. inşallah yakında görüşmek dileğiyle . Herkese selamlar ve sevgiler sağlıcakla kalın.:rendeer::rendeer::rendeer:

Emeğinize teşekkürler gerçekten güzel bir yer,mutlaka gitmek lazım buraya herkese selamlar.

mes

yine yer mi değişti? Hani hepsi aynı yerde olacaktı?:queen:

Sevgili Ahmet-Meloş resimler ve video harika olmuş elinize sağlık, yaşanan anları bir kez daha seyretmek insanın mutlulugunu katlıyor bizlere sabırla katlanan Vatanoğlu ailesine coook cok teşekkürler. Bize katılan ve bu başlığa yorum yazan herkese teşekkur ederim.

Bi dahaaa... bi dahaa....

Yahu ben doyamadım o geziye.:cat:Hadi Muğla MT uyuma bi daha gezi yap.Beni de al.Ya da benim çekim yaptığım yere geliniz.Ben Assos ,Kadırga koyunda yerlerinizi ayarladım.:rendeer:Ne zaman istiyorsanız gelin.Beklemedeyim...:queen:

Melih merhaba iki gündür hiç açmadık malum marmok hazırlıkları.:queen:
Bu arada geçmiş babalar gününü de kutlarım. ve tabi bütün babaların:rendeer:
senin yanına da geleceğiz merak etme sen:queen::queen:
sana iyi çekimler diliyoruz bize de marmok ta bol eğlenceler sen artık resimlerden bakarsın:queen::queen: Senin siteye üye oldum. kendi sitemide kurdum ahmet-meloş diye:cherry: Ege yi de öpüyoruz. biz yarın yola çıkıyoruz Önce Turgut koyuna oradanda marmok a:wiinkk:

mes

Yahu ben doyamadım o geziye.:cat:Hadi Muğla MT uyuma bi daha gezi yap.Beni de al.Ya da benim çekim yaptığım yere geliniz.Ben Assos ,Kadırga koyunda yerlerinizi ayarladım.:rendeer:Ne zaman istiyorsanız gelin.Beklemedeyim...:queen:

Vaaayyy Yüce Denyom,seni aramızda görmek en sevindirici bişey:queen:sen istersin de Muğla mt Assos'a gelmez mi? Eğerleyin motorların hepüsün,feth ederiz Assos yollarını bilesün :queen::rendeer::rendeer::rendeer:

mes

arkadaşlar , Muğla mt'nin Marmok festivali resimlerini mecburen fotolar bölümüne yükledik.Mod (!) öyle istedi.Kargaşada bulabilirseniz bakarsınız.Sevgiler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar