MT de 3. Yılımı Bitirmişim :)))) Daha Nice 3 Yıllara :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında "taziye-tebrik-kutlamalar" a açacaktım, işi geyiğe çevirirsiniz diye vazgeçtim :p

Şimdi fark ettim 1 Haziran'da 2 yılımı bitirmişim.... :) Vay beee :) Kazandıklarımı saymayla bitmez, bir sürü dost kazandım.. Motosiklet tutkumun bana getirdiği güzellikler hep bu site sayesinde oldu.. Modları biraz üzdüm açıkçası :cherry: Ama olacak o kadar... :) Zamanla değişiyormuşuz, ilk üye olduğum zamanlar da çok farklıydım tabii....

Uzun bir süre msn de ve forumda yazıştıktan sonra çoğu kişiyi yüzyüze de gördüm.. Çoğunuzu fuarda tanıdım...

İyi ki varsınız, iyi ki üye olmuşum, iyi ki tanımışım sizleri :salut: Çok fena oldum :salut:

Başınızın etini de yedim zaman zaman, hele Olcay :) Herşey için teşekkür ediyorum, umarım daha çooookkk senelerimi sizlerle geçiririm...:rendeer::rendeer:

Allahım ya, düzgün bişey yazsanız şaşardım :mrgreen: Ben sizin için mi açtım bu topiği :p Yine de seviyorum sizleri :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dishy senin mesaj sayın ne zaman 3.875 olmus vayy :)
2 sene dile kolay sitenin en köklü üyeleridensin..
heralde sitenin en çömez üyelerindenim bende:p

canımcım daha nice yıllar burada olman dileğiyle:rendeer:

deliçoban ben sendende çömezim merak etme:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Nasıl dayandık dimi sana?....Dahada sıkıcaz dişimizi merak etme....:p

Nice mutlu 32 senelere...

Moderatör (forrap)
Modları biraz üzdüm açıkçası :cherry: Ama olacak o kadar... :)

umarım daha çooookkk senelerimi sizlerle geçiririm...:rendeer::rendeer:

Alttaki cümle ve üstteki cümle çok alakalı:pUzun yıllar daha aramızda kalmak için modları delirtme bence bu kadar,ben biliyorum sinirli insanlar onlar:p

Şaka bir yana daha nice 2 yıllara Tubiş:rendeer:
Her ne kadar üyelik tarihin benimki kadar senkronize olmasada:p

Aramıza Hoşgeldin. Forumlarda kalıcı, katılımcı olman dileğiyle... :mrgreen:

:mrgreen::queen::queen::cherry:

Seni seviyoruz tubiş... Sende bizi sev... :p

aramiza hos geldiniz......nice mutlu ,huzurlu vakitler gecirmeniz dilegi ile..:D:queen::queen::queen:anaaa cicegi unuttum du gondereyim..:rendeer::rendeer:

Alttaki cümle ve üstteki cümle çok alakalı:pUzun yıllar daha aramızda kalmak için modları delirtme bence bu kadar,ben biliyorum sinirli insanlar onlar:p

Şaka bir yana daha nice 2 yıllara Tubiş:rendeer:
Her ne kadar üyelik tarihin benimki kadar senkronize olmasada:p

hahaha senin ki çok hoş canım 05/05/05 :queen: bence bekledin o gün üye oldun sen :queen:
:rendeer:

Nasıl dayandık dimi sana?....Dahada sıkıcaz dişimizi merak etme....:p

Nice mutlu 32 senelere...

Aramıza Hoşgeldin. Forumlarda kalıcı, katılımcı olman dileğiyle... :mrgreen:

:mrgreen::queen::queen::cherry:

Seni seviyoruz tubiş... Sende bizi sev... :p

Sevmem ki kanka :) :rendeer:

aramiza hos geldiniz......nice mutlu ,huzurlu vakitler gecirmeniz dilegi ile..:D:queen::queen::queen:anaaa cicegi unuttum du gondereyim..:rendeer::rendeer:

hayırlı olsun walla iki yıl dolmuş dile kolay.:cat: ama bişi merak ettim sen ne zaman transalp alcan bak koskoca iki yıl gecti hala bekliyorus şurda günün birinde bir topic açılırda sonunda transalpime kavuştum diye bizde mesaj atardık hayırlı olsun falan :queen:

Sanırım açtığın ilk başlık... :)

Mesaj Tarihi : 01-06-2005, 17:47 PM

Başlık : Bu sitede kız üye yok mu?????

dishy' Alıntı:
Ya millet bu sitede hiç kız görmedim ben. Allah Allah neden ki bende mi körlük war bilemedimmm :rendeer:

Aslında "taziye-tebrik-kutlamalar" a açacaktım, işi geyiğe çevirirsiniz diye vazgeçtim :p

Şimdi fark ettim 1 Haziran'da 2 yılımı bitirmişim.... :) Vay beee :) Kazandıklarımı saymayla bitmez, bir sürü dost kazandım.. Motosiklet tutkumun bana getirdiği güzellikler hep bu site sayesinde oldu.. Modları biraz üzdüm açıkçası :cherry: Ama olacak o kadar... :) Zamanla değişiyormuşuz, ilk üye olduğum zamanlar da çok farklıydım tabii....

Uzun bir süre msn de ve forumda yazıştıktan sonra çoğu kişiyi yüzyüze de gördüm.. Çoğunuzu fuarda tanıdım...

İyi ki varsınız, iyi ki üye olmuşum, iyi ki tanımışım sizleri :salut: Çok fena oldum :salut:

Başınızın etini de yedim zaman zaman, hele Olcay :) Herşey için teşekkür ediyorum, umarım daha çooookkk senelerimi sizlerle geçiririm...:rendeer::rendeer:

sen benden eskimisin gız...vay be...kıdemim yalan oldu...:pale:

Olcay sağolsun banada çok yardımcı oldu..sarı 650 lik keresteler hususunda yardımlarını esirgemedi...kereste nedir ne değildir öğretti...hatta yanıma geldi...:queen:

nice 2 yıllara kanka...

Sanırım açtığın ilk başlık... :)

Mesaj Tarihi : 01-06-2005, 17:47 PM

Başlık : Bu sitede kız üye yok mu?????

Ay evet yaaaa, onu hatırlatma :mrgreen: Söyleyeyim de silsinler :cherry: Rezil oluyorum, ilk geldiğim gün açmışım :mrgreen:

sen benden eskimisin gız...vay be...kıdemim yalan oldu...:pale:

Olcay sağolsun banada çok yardımcı oldu..sarı 650 lik keresteler hususunda yardımlarını esirgemedi...kereste nedir ne değildir öğretti...hatta yanıma geldi...:queen:

nice 2 yıllara kanka...

Eskiymişim baksana :) Sağol abi :rendeer:
Olcay çok değişti eskisi gibi değil artık :mrgreen: Havalandı :cherry: :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar